rinoplastika

Važnost odabira certificiranog plastičnog kirurga za liposukciju

Važnost certificiranog plastičnog kirurga za liposukciju i rizici koji se kriju iza postupka su nešto što bi svaka osoba koja razmišlja o ovom zahvatu trebala razmotriti. U ovom članku ćemo istražiti prednosti i nedostatke liposukcije, što treba uzeti u obzir pri odabiru kirurga te koja je tehnika najbolja za vas. Također ćemo pogledati kako se pripremiti za postupak i što očekivati tijekom oporavka.

Ako razmišljate o liposukciji kao načinu uklanjanja tvrdokorne masnoće, važno je odabrati certificiranog plastičnog kirurga. Liposukcija je kirurški zahvat koji uključuje uklanjanje masnoće s određenih dijelova tijela. Iako je to siguran i učinkovit postupak, dolazi s određenim rizicima, a odabir pravog kirurga ključan je za osiguranje najboljeg mogućeg ishoda. U ovom članku raspravljat ćemo o prednostima i rizicima liposukcije, čimbenicima koje treba uzeti u obzir pri odabiru zahvata i zašto je važno odabrati certificiranog plastičnog kirurga poput onih u Poliklinici dr. Tončić.

Zašto liposukcija?

Liposukcija se često izvodi na dijelovima tijela koji su otporni na dijetu i tjelovježbu, kao što su trbuh, bedra i bokovi. Postupak se koristi za uklanjanje viška masnoće i oblikovanje tijela, što rezultira definiranijim, zategnutijim izgledom.

Kako se pripremiti

Prije nego što se podvrgnete liposukciji, morat ćete se posavjetovati s certificiranim plastičnim kirurgom. Tijekom ovog savjetovanja, kirurg će procijeniti vašu medicinsku povijest, pregledati područja vašeg tijela koja želite liječiti i razgovarati o vašim ciljevima zahvata. Također će dati upute o tome kako se pripremiti za postupak, što može uključivati prestanak uzimanja određenih lijekova i izbjegavanje određene hrane.

Ostale mjere opreza

Liposukcija je kirurški zahvat i kao i sve druge operacije, nosi određene rizike. Ovi rizici uključuju infekciju, krvarenje i nuspojave na anesteziju. Osim toga, liposukcija može rezultirati neravnim konturama ili udubljenjima na koži. Kako bi se ti rizici sveli na najmanju moguću mjeru, važno je odabrati kvalificiranog plastičnog kirurga i slijediti sve upute prije i poslije operacije.

Što možete očekivati

Tijekom postupka liposukcije, kirurg će napraviti male rezove na koži i umetnuti tanku cjevčicu koja se naziva kanila. Kanila se koristi za usisavanje viška masnoće, što rezultira glatkijim i oblikovanijim izgledom.

Tijekom postupka

Liposukcija se može izvesti različitim tehnikama, uključujući tumescentnu liposukciju, liposukciju potpomognutu ultrazvukom i liposukciju potpomognutu laserom. Svaka tehnika ima svoje prednosti i rizike, a odabir tehnike ovisit će o potrebama i ciljevima pojedinog pacijenta.

Nakon zahvata

Nakon liposukcije, morat ćete nositi kompresijsku odjeću kako biste smanjili oticanje i pospješili zacjeljivanje. Možda ćete također morati uzimati lijekove protiv bolova i antibiotike kako biste spriječili infekciju. Važno je slijediti sve postoperativne upute kako biste osigurali nesmetan oporavak.

Rezultati liječenja

Rezultati liposukcije vidljivi su odmah nakon zahvata, ali može proći i nekoliko mjeseci dok konačni rezultati ne postanu vidljivi. Tretirano područje može biti natečeno i s modricama nekoliko tjedana, no kako se oteklina smanji, počet ćete uočavati pune učinke postupka. Liposukcija je dugotrajno rješenje za uklanjanje tvrdokorne masnoće, ali važno je održavati zdrav režim prehrane i tjelovježbe kako bi se rezultati održali.

Mogućnosti financiranja dostupne pacijentima

U Poliklinici dr. Tončić, nudimo različite mogućnosti financiranja kako bismo liposukciju učinili pristupačnijom za naše pacijente. Prihvaćamo gotovinu, kreditne kartice i bankovne prijenose, a nudimo i financiranje putem odabranih trećih strana.

Kako radi liposukcija?

Liposukcija djeluje tako što uklanja višak masnoće s određenih dijelova tijela pomoću tanke cijevi koja se naziva kanila. Kanila se uvodi kroz male rezove na koži i koristi se za isisavanje masnih stanica. Zahvat se može izvesti u lokalnoj anesteziji, sedaciji ili općoj anesteziji, ovisno o opsegu tretmana i željama pacijenta.

Masne stanice koje se uklanjaju liposukcijom trajno se uklanjaju, što znači da se neće obnavljati na tretiranom području. Međutim, važno je napomenuti da liposukcija nije postupak mršavljenja i nije zamjena za zdrav režim prehrane i tjelovježbe. Osmišljen je za uklanjanje malih džepova tvrdokorne masnoće koji su otporni na tradicionalne metode mršavljenja.

Odabir certificiranog plastičnog kirurga za liposukciju

Prilikom razmatranja liposukcije važan je odabir certificiranog plastičnog kirurga. Certifikacija odbora osigurava da je kirurg prošao rigoroznu obuku i da je pokazao potrebne vještine i stručnost za izvođenje sigurnih i učinkovitih postupaka. U Poliklinici dr. Tončić, naši plastični kirurzi certificirani su od strane Europskog odbora za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju (EBOPRAS) te imaju bogato iskustvo u izvođenju zahvata liposukcije.

Prilikom odabira plastičnog kirurga za liposukciju, važno je uzeti u obzir čimbenike kao što su kvalifikacije i iskustvo kirurga, njegov stil komunikacije i ponašanje uz krevet te kvalitetu njihovog objekta i opreme. U Poliklinici dr. Tončić, ponosimo se što našim pacijentima pružamo iznimnu skrb i uslugu, a koristimo se najnovijom tehnologijom i tehnikama kako bismo osigurali najbolje moguće rezultate.

Kvalifikacije i iskustvo

Jedan od najvažnijih čimbenika koje treba uzeti u obzir pri odabiru plastičnog kirurga za liposukciju su njegove kvalifikacije i iskustvo. Certifikacija odbora jedan je od načina da se osigura da je kirurg prošao potrebnu obuku i da ima stručnost za izvođenje sigurnih i učinkovitih postupaka. Proces certificiranja obično uključuje nekoliko godina obuke u plastičnoj kirurgiji, nakon čega slijedi rigorozno testiranje i evaluacija od strane komisije stručnjaka.

U Poliklinici dr. Tončić, naši plastični kirurzi certificirani su od strane EBOPRAS-a, koji je priznat kao najviši standard za certifikaciju plastične kirurgije u Europi. Uz certifikaciju odbora, naši kirurzi imaju dugogodišnje iskustvo u izvođenju postupaka liposukcije te su u tijeku s najnovijim tehnikama i tehnologijom kako bi osigurali najbolje moguće rezultate za naše pacijente.

Stil komunikacije i ponašanje uz krevet

Još jedan važan čimbenik koji treba uzeti u obzir pri odabiru plastičnog kirurga za liposukciju je njihov stil komunikacije i ponašanje uz krevet. Želite se osjećati ugodno i imati povjerenje u sposobnost vašeg kirurga da sasluša vaše brige, odgovori na vaša pitanja i objasni postupak i proces oporavka na način koji možete razumjeti.

U Poliklinici dr. Tončić, prioritet nam je otvorena i iskrena komunikacija s našim pacijentima. Naši plastični kirurzi odvojite vrijeme kako bi saslušali vaše ciljeve i brige te rade s vama na razvoju personaliziranog plana liječenja koji zadovoljava vaše jedinstvene potrebe. Također pružamo detaljne informacije o zahvatu, uključujući što očekivati prije, tijekom i nakon operacije, kako bismo osigurali da se naši pacijenti osjećaju informirano i sigurni u svoju odluku da se podvrgnu liposukciji.

Kvaliteta objekta i opreme

Kvaliteta objekta i opreme koju koristi plastični kirurg također je važan faktor pri odabiru kirurga za liposukciju. Želite osigurati da je ustanova čista, moderna i opremljena najnovijom tehnologijom i opremom kako bi se osigurali najbolji mogući rezultati i smanjio rizik od komplikacija.

U Poliklinici dr. Tončić, ponosni smo što našim pacijentima pružamo najsuvremeniji objekt te najnoviju tehnologiju i opremu. Naš kirurški centar u potpunosti je opremljen naprednim kirurškim alatima i opremom, a naš tim visoko obučenih stručnjaka predan je pružanju najvišeg standarda skrbi našim pacijentima.

Ugled i recenzije pacijenata

Prilikom odabira plastičnog kirurga za liposukciju također je važno uzeti u obzir reputaciju kirurga i recenzije pacijenata. Želite odabrati kirurga koji ima iskustvo u pružanju iznimne skrbi i postizanju izvrsnih rezultata za svoje pacijente.

U Poliklinici dr. Tončić, izgradili smo reputaciju jednog od vodećih pružatelja plastične kirurgije u Europi. Naši plastični kirurzi pomogli su tisućama pacijenata da postignu svoje ciljeve kroz sigurne i učinkovite postupke liposukcije i ponosni smo na visoku stopu zadovoljstva pacijenata i pozitivne kritike.

Odabir certificiranog plastičnog kirurga ključan je kada razmišljate o liposukciji. Certifikacija odbora osigurava da kirurg ima potrebne kvalifikacije i iskustvo za izvođenje sigurnih i učinkovitih postupaka, dok su faktori kao što su stil komunikacije, kvaliteta objekta i opreme te ugled i ocjene pacijenata također važni faktori. U Poliklinici dr. Tončić, predani smo pružanju izuzetne skrbi i usluge našim pacijentima, a naš tim visoko obučenih i iskusnih plastičnih kirurga posvećen je pomoći našim pacijentima da postignu svoje ciljeve kroz sigurne i učinkovite postupke liposukcije.

Liposukcija je siguran i učinkovit postupak uklanjanja tvrdokorne masnoće i oblikovanja tijela. Odabir certificiranog plastičnog kirurga poput onih u Poliklinici dr. Tončić ključan je za osiguranje najboljeg mogućeg ishoda i minimiziranje rizika povezanih s postupkom. Ako razmišljate o liposukciji, preporučujemo vam da zakažete konzultacije s jednim od naših iskusnih plastičnih kirurga kako biste saznali više o svojim mogućnostima i utvrdili je li liposukcija prava stvar za vas.

Liposukcija – Cijene zahvata

ZahvatCijena €Cijena kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA TRBUHA I STRUKA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.521,43 €19.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NOGE I STRAŽNJICE uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.521,43 €19.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NATKOLJENICA, POTKOLJENICA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.256,02 €17.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NADLAKTICA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom1.990,60 €15.000 kn
ZATEZANJE KOŽE NADLAKTICA – brachioplastica2.521,43 €19.000 kn
ABDOMINOPLASTIKA2.654,14 – 4.644,74 €20.000 – 35.000 kn
FEMOROPLASTIKA3.317,67 – 3.981,21 €25.000 – 30.000 kn

Powered by Aestetica Web Design © 2024