Opsežan vodič kroz cijene estetske kirurgije – Glumičić medical group

Opsežan vodič kroz cijene estetske kirurgije – Glumičić medical group

Glumičić Medical Group pruža širok spektar estetskih kirurških usluga s jasnom i transparentnom cjenovnom politikom. Cijene se formiraju temeljem različitih faktora, uključujući vrstu zahvata, njegovu kompleksnost, korištene materijale te angažman kirurškog tima. Ova politika omogućuje klijentima da jasno razumiju troškove i da se informiraju o ukupnim financijskim obavezama prije nego što se odluče za estetski zahvat.

Cijene estetskih kirurških zahvata u Glumičić Medical Group variraju ovisno o vrsti zahvata. Primjerice, manje invazivni postupci poput botulinoterapije ili dermalnih punila mogu imati niže cijene u usporedbi s kompleksnijim zahvatima poput rinoplastike ili abdominoplastike. Ova varijacija odražava različite razine težine i složenosti zahvata te se prilagođava individualnim potrebama i željama pacijenata.

Faktori koji utječu na cijenu

Više faktora utječe na formiranje cijene estetskih kirurških zahvata u Glumičić Medical Group. Kompleksnost zahvata, uključujući potrebno vrijeme i stručnost kirurškog tima, ključni su čimbenici koji utječu na cijenu. Također, korišteni materijali, poput implantata ili specifičnih medicinskih uređaja, mogu dodatno utjecati na troškove. Kirurški tim također uzima u obzir sve potencijalne komplikacije i rizike, što može utjecati na konačnu cijenu zahvata.

Transparentnost cijena i mogući dodatni troškovi

Glumičić Medical Group naglašava transparentnost cijena kako bi osigurala da pacijenti imaju jasnu predstavu o troškovima estetskih kirurških zahvata. Osim osnovnih troškova zahvata, pacijenti su informirani o mogućim dodatnim troškovima, poput preoperativnih testova, postoperativne skrbi ili dodatnih medicinskih potrepština. Ova transparentnost pruža pacijentima povjerenje i sigurnost u financijsku stranu njihovog estetskog putovanja.

Glumičić Medical Group pruža različite pakete usluga kako bi zadovoljila širok spektar potreba i preferencija svojih klijenata. Osnovni paket obično uključuje osnovne usluge potrebne za određeni estetski zahvat, poput samog zahvata, anestezije i osnovne postoperativne skrbi.

Premium paket može uključivati dodatne usluge poput individualizirane preoperativne pripreme, postoperativnih kontrola i višeg stupnja podrške pri oporavku. Luksuzni paket može uključivati dodatne pogodnosti poput privatnih soba, personaliziranog jelovnika i luksuznih spa tretmana.

Uključene usluge u paketu

Svaki paket usluga u Glumičić Medical Group pažljivo je osmišljen kako bi osigurao potpunu udobnost i sigurnost pacijenta tijekom cijelog procesa estetskog zahvata. Ovisno o odabranom paketu, uključene usluge mogu varirati, ali obično uključuju kirurški zahvat, anesteziju, preoperativne i postoperativne preglede te osnovnu postoperativnu skrb. Premium i luksuzni paketi mogu uključivati dodatne usluge poput individualizirane prehrane, dodatnih postoperativnih kontrola te luksuznog smještaja.

Dodatne opcije i personalizacija paketa

Glumičić Medical Group pruža mogućnost dodatnih opcija i personalizacije paketa kako bi se zadovoljile individualne potrebe i želje pacijenata. Dodatne opcije mogu uključivati dodatne estetske postupke koji se mogu kombinirati s glavnim zahvatom, poput istovremenog podizanja lica i rinoplastike. Personalizacija paketa omogućuje pacijentima da prilagode svoj paket usluga prema svojim željama i potrebama, uključujući dodatne usluge ili izmjene u standardnim paketima kako bi se postigao optimalan rezultat.

Glumičić Medical Group pruža fleksibilne mogućnosti plaćanja kako bi osigurala da estetski zahvati budu dostupni širokom krugu klijenata. Klijenti mogu birati između plaćanja gotovinom, kreditnim ili debitnim karticama te mogućnosti plaćanja na rate. Ova raznolikost opcija omogućuje pacijentima da pronađu najpovoljniji način plaćanja koji odgovara njihovim financijskim mogućnostima.

Glumičić Medical Group surađuje s različitim financijskim institucijama kako bi omogućila dodatne financijske olakšice svojim klijentima. Ova suradnja može rezultirati posebnim popustima ili povoljnim uvjetima plaćanja za određene klijente. Na primjer, suradnja s bankama može omogućiti ponudu povoljnih kreditnih uvjeta ili mogućnosti odgode plaćanja za estetske zahvate.

Raspored plaćanja i uvjeti suradnje prilagođeni su potrebama i preferencijama klijenata. Glumičić Medical Group pruža transparentne informacije o načinu plaćanja, mogućim ratama te uvjetima suradnje prije nego što klijent potpiše ugovor za estetski zahvat. Ovo osigurava jasnoću i sigurnost za klijente te omogućava da unaprijed planiraju svoje financije.

Glumičić Medical Group pruža garancijske uvjete koji jamče kvalitetu i sigurnost estetskih zahvata. U slučaju neželjenih posljedica ili komplikacija, pacijenti imaju pravo na besplatne revizije ili dodatne postoperativne tretmane kako bi se postigao željeni rezultat. Ovi garancijski uvjeti pružaju pacijentima dodatnu sigurnost i povjerenje u usluge koje pruža Glumičić Medical Group.

Pored garancijskih uvjeta, Glumičić Medical Group nudi dodatne opcije osiguranja i zaštite za svoje klijente. Ovo može uključivati dodatno osiguranje koje pokriva troškove eventualnih komplikacija ili neželjenih posljedica estetskog zahvata. Osim toga, klijenti se mogu dodatno osigurati putem privatnih zdravstvenih osiguranja kako bi imali dodatnu sigurnost i zaštitu tijekom estetskog procesa.

Postoperativna skrb i pravila o revizijama

Glumičić Medical Group pruža kontinuiranu postoperativnu skrb i podršku svojim klijentima kako bi osigurala brz i siguran oporavak. Osim toga, pravila o revizijama omogućuju klijentima da se ponovno konzultiraju s kirurzima i razmotre eventualne prilagodbe ili dodatne zahvate kako bi postigli optimalne estetske rezultate. Ova podrška i pravila osiguravaju da pacijenti budu zadovoljni konačnim rezultatom i da imaju sve potrebne resurse za uspješan oporavak.

Dr. Siniša Glumičić je renomirani estetski kirurg i osnivač Glumičić Medical Group, koji ima bogato iskustvo i stručnost u području estetske kirurgije. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a zatim je stekao brojne specijalizacije i certifikate iz područja estetske kirurgije kako bi postao vodeći stručnjak u svojoj oblasti.

Dr. Glumičić je završio specijalizaciju iz plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, te je kontinuirano usavršavao svoje znanje i vještine kroz sudjelovanje na međunarodnim kongresima, seminarima i radionicama. Njegovo obrazovanje i specijalizacija pružaju temeljnu osnovu za pružanje vrhunskih estetskih usluga u Glumičić Medical Group.

Dr. Glumičić ima dugogodišnje iskustvo u estetskoj kirurgiji i specifične kompetencije u različitim područjima, uključujući facijalnu estetiku, tijelo oblikovanje, i rekonstruktivnu kirurgiju. Njegovo iskustvo i stručnost osiguravaju pacijentima visoku razinu sigurnosti i zadovoljstva tijekom svakog estetskog zahvata.

Dr. Glumičić pridržava se visokih etičkih standarda i posvećen je pružanju individualizirane i personalizirane skrbi za svakog pacijenta. Njegov pristup pacijentima karakterizira pažljivo slušanje njihovih želja i očekivanja te pružanje stručnih savjeta i podrške tijekom cijelog procesa estetskog zahvata.

Analiza cjenovne politike

Dr. Glumičić provodi detaljnu analizu cjenovne politike Glumičić Medical Group kako bi osigurao konkurentne cijene koje odražavaju visoku kvalitetu usluga. Uspoređujući cijene s konkurentima na tržištu, Dr. Glumičić kontinuirano radi na prilagođavanju cjenovne politike kako bi osigurao da pacijenti dobiju najbolju vrijednost za svoj novac.

Cijene u Glumičić Medical Group odražavaju visoku kvalitetu usluga, stručnost kirurškog tima i korištene materijale. Dr. Glumičić vodi računa o svakom detalju prilikom određivanja cijena kako bi osigurao da pacijenti dobiju vrhunsku skrb po pristupačnim cijenama.

Kroz kontinuiranu usporedbu s konkurentima na tržištu, Dr. Glumičić osigurava da Glumičić Medical Group ostane lider u području estetske kirurgije. Usporedba cijena, kvalitete usluga i pacijentovog iskustva pomaže u održavanju visokih standarda i kontinuiranom unaprjeđenju usluga.

Glavni cilj Dr. Glumičića i Glumičić Medical Group je pružiti visoku kvalitetu estetskih usluga uz konkurentne cijene. Kroz kontinuirano ulaganje u obrazovanje, tehnologiju i opremu, te kroz inovativne pristupe, Dr. Glumičić osigurava da svaki pacijent dobije vrhunsku skrb po pristupačnim cijenama.

Povratne informacije i recenzije pacijenata od velike su važnosti za Dr. Glumičića i Glumičić Medical Group. Pažljivo slušanje povratnih informacija i osiguravanje visokog stupnja zadovoljstva pacijenata ključni su za kontinuirano unaprjeđenje usluga i osiguravanje najboljeg iskustva za svakog pacijenta.

Cjenovna politika Glumičić Medical Group ima veliki utjecaj na percepciju kvalitete usluga među pacijentima. Dr. Glumičić vodi računa o tome da cijene odražavaju visoku razinu stručnosti i kvalitete usluga te da pacijenti percipiraju vrijednost koju dobivaju u odnosu na cijenu.

Za pacijente je važno da doživljavaju vrijednost usluga u odnosu na cijenu koju plaćaju. Dr. Glumičić kontinuirano radi na osiguranju da pacijenti dobiju najbolju moguću skrb po pristupačnim cijenama te da se osjećaju zadovoljno i sigurno tijekom cijelog procesa estetskog zahvata.

Glumičić Medical Group kontinuirano ulaže u najnoviju tehnologiju i opremu kako bi osigurala najbolje moguće rezultate za svoje pacijente. Dr. Glumičić prati tehnološke inovacije i implementira ih u praksu kako bi unaprijedio kvalitetu i sigurnost estetskih zahvata.

Investicije u najnoviju tehnologiju i opremu ključne su za osiguravanje vrhunske kvalitete estetskih usluga. Dr. Glumičić redovito ulaže u najnoviju opremu kako bi osigurao da pacijenti dobiju najmodernije i najučinkovitije tretmane dostupne na tržištu.

Inovativne tehnologije imaju značajan utjecaj na kvalitetu i sigurnost estetskih zahvata. Kroz primjenu najnovijih tehnoloških dostignuća, Dr. Glumičić osigurava da pacijenti dobiju najbolje moguće rezultate uz minimalne rizike i komplikacije.

Dr. Glumičić kontinuirano razvija buduće perspektive i planove za integraciju novih tehnologija u praksu Glumičić Medical Group. Kroz suradnju s vodećim stručnjacima i praćenje najnovijih trendova, Dr. Glumičić osigurava da njegova klinika ostane na vrhu inovacija u području estetske kirurgije.

Glumičić Medical Group posvećena je društveno odgovornom poslovanju i aktivno sudjeluje u lokalnoj zajednici i humanitarnim inicijativama. Kroz različite projekte i donacije, klinika pruža podršku svojoj zajednici i doprinosi poboljšanju kvalitete života svojih stanovnika.

Dr. Glumičić i Glumičić Medical Group angažirani su u različitim lokalnim zajednicama i humanitarnim inicijativama kako bi pružili podršku onima kojima je to potrebno. Kroz sudjelovanje u volonterskim projektima i organizaciji humanitarnih događaja, klinika pokazuje svoju predanost brizi za zajednicu.

Ekološka osviještenost i prakse održivosti ključne su vrijednosti Glumičić Medical Group. Kroz implementaciju ekološki prihvatljivih praksi i smanjenje negativnog utjecaja na okoliš, klinika nastoji doprinijeti očuvanju prirode i zaštiti okoliša za buduće generacije.

Suradnja s nevladinim organizacijama i podrška socijalnim projektima sastavni su dio poslovanja Glumičić Medical Group. Kroz partnerstva s organizacijama koje se bave socijalnim pitanjima, klinika pruža podršku najranjivijim članovima društva i doprinosi izgradnji bolje zajednice.

ESTETSKA KIRURGIJA - CJENIK

Lice i vrat 

Korekcija očnih kapaka (donji ili gornji) – lokalna anestezija1.220 €
Korekcija očnih kapaka (donji ili gornji) – opća anestezija1.830 €
Korekcija očnih kapaka (donji i gornji) – opća anestezija2.600 €
Korekcija nosa (rinoplastika ili septorinoplastika)2.600 – 3.100 €
Korekcija devijacije septuma (septoplastika)2.150 – 2.400 €
Sekundarna korekcija nosa3.200 – 3.720 €
Korekcija rascjepa usne, nosa i nepca2.605 €
Korekcija ušiju – lokalna anestezija1.430 €
Korekcija ušiju – opća anestezija2.270 €
Korekcija brade ugradnjom implantata2.630 €
Korekcija brade osteotomijom3.319 €
VASERlipo ultrazvučna liposukcija podbratka1.860 €
VASERlipo ultrazvučna liposukcija vrata2.124 – 2.300 €
Face Lifting4.230 – 5.100 €
Mini lifting lica2.900 €
Lifting obrva1.460 €
Lifting obrva – opća anestezija2.200 €
Lifting srednjeg dijela lica2.124 €
Lip Lift – kirurško podizanje usne1.460 €
Redukcija bukalnih masnih jastučića1.460 €
Lipofiling lica1.460 – 2.800 €
 

Grudi ZG

Povećanje grudi – okrugli implantati4.818 €
Povećanje grudi – anatomski implantati4.818 €
Povećanje i podizanje grudi – okrugli implantati5.548 €
Povećanje i podizanje grudi – anatomski implantati5.548 €
Povećanje grudi vlastitim masnim tkivom5.500 €
Podizanje grudi4.680 €
Smanjenje grudi5.575 – 6.570 €
Korekcija asimetrije grudi4.380 – 5.110 €
Korekcija grudi po operaciji tumora3.319 – 5.309 €
Korekcija veličine areola2.050 €
Smanjenje muških grudi kirurška metoda3.990 €
Smanjenje muških grudi VaserLipo2.780 €
Uklanjanje fibrocističnih promjena u dojci1.070 – 1.600 €
 

Tijelo 

Abdominoplastika5.100 €
Abdominoplastika – VASERlipo jedna regija6.300 €
Oblikovanje stražnjice vlastitim masnim tkivom5.973 €
Kirurško podizanje stražnjice3.717 €
Zatezanje nadlaktica (brahioplastika)3.319 €
Kirurško zatezanje unutarnje strane natkoljenica4.700 €
Korekcija stidnih usana (labioplastika) – lokalna anestezija1.460 €
Korekcija stidnih usana (labioplastika) – opća anestezija2.190 €
VASERlipo ultrazvučna liposukcija trbuha3.720 €
VASERlipo ultrazvučna liposukcija ostalih dijelova tijela – veća regija (1)2.530 €
VASERlipo ultrazvučna liposukcija ostalih dijelova tijela – manja regija (2)1.860 €
VASERlipo ultrazvučna liposukcija dodatne regije(3)1.195 €
Operacija hernije (kila ili bruh)2.500 €

(1)Veća regija odnosi se na stražnjicu, natkoljenice, listove, bedra, leđa ili ruke.

(2)Manja regija odnosi se na koljena ili lipom.

(3)Uz Vaserlipo liposukciju trbuha.

 

Mali kirurški zahvati

Ekscizija madeža135 – 400 €
Ekscizija madeža/tumora s rekonstrukcijom 400 – 1.500 €
Uklanjanje ksantelazme (jedna vjeđa)340 €
Ekscizija ostalih promjena na koži200 – 800 €
Kirurško uklanjanje tetovaža550 – 1.200 €
Kirurška korekcija ožiljaka400 – 1.000 €
Odstranjivanje uraslog nokta400 – 800 €
Sindrom karpalnog kanala (cijena po ruci)880 €
 

Konzultacije

Konzultacijski pregled sa specijalistom54 €
Drugo mišljenje kirurga – konzultacijski pregled sa specijalistom67 €
Konzultacijski pregled s VECTRA 3D54 €
Kontrola40 €
PHD (patohistološka dijagnoza) – jedan uzorak80 €
Imunohistokemijska analiza – jedan uzorak   54 €
Ekstirpacija tumora dojke     107 €
ONLINE konzultacije sa specijalistom (1)54 €

 

PODIJELI

Powered by Aestetica Web Design © 2024