rinoplastika

Prednosti liposukcije: kako može pomoći da postignete idealan oblik tijela

Želite li postići idealan oblik tijela i riješiti se tvrdokornih masnih naslaga koje se ne daju skinuti dijetom i tjelovježbom? Jedna od mogućnosti je estetska kirurška intervencija poznata kao liposukcija. Ako se borite s viškom masnoće na određenim dijelovima tijela i ne uspijevate ih se riješiti na druge načine, liposukcija je jedno od rješenja koje možete razmotriti. Ova operacija oblikovanja tijela sve je popularnija u Hrvatskoj zbog brojnih prednosti koje pruža.

Liposukcija je estetski kirurški zahvat koji posljednjih godina postaje sve popularniji. To je vrsta operacije oblikovanja tijela kojom se uklanja višak masnoće s određenih dijelova tijela kako bi pacijenti postigli željeni oblik tijela. Liposukcija može biti izvrsno rješenje za pacijente koji su isprobali dijetu i tjelovježbu, ali se još uvijek bore s tvrdokornim masnim naslagama. U ovom ćemo članku istražiti prednosti liposukcije i kako vam ona može pomoći u postizanju idealnog oblika tijela.

Što je liposukcija?

Liposukcija je kozmetički kirurški zahvat kojim se uklanja višak masnoće s određenih dijelova tijela. To je vrsta operacije oblikovanja tijela koja može pomoći pacijentima da postignu željeni oblik tijela uklanjanjem tvrdoglavih džepova sala.

Prednosti liposukcije

  1. Poboljšano samopouzdanje: Liposukcija može pomoći pacijentima da se osjećaju sigurnije u svoje tijelo uklanjanjem viška masnoće i poboljšanjem oblika tijela. To može dovesti do općeg poboljšanja samopoštovanja i kvalitete života.
  2. Ciljano uklanjanje masnoće: Liposukcija cilja na određena područja tijela, poput trbuha, bedara, bokova ili ruku, koja je teško tonirati dijetom i tjelovježbom.
  3. Poboljšano zdravlje: Liposukcija također može imati zdravstvene prednosti smanjenjem rizika od zdravstvenih problema povezanih s pretilošću kao što su bolesti srca, visoki krvni tlak i dijabetes.
  4. Dugotrajni rezultati: Liposukcija daje dugotrajne rezultate koji se mogu održati zdravom prehranom i tjelovježbom.

Vrste liposukcije

  1. Tradicionalna liposukcija: Ovo je najčešći tip liposukcije, koji uključuje pravljenje malih rezova na ciljanom području i korištenje kanile za isisavanje masnoće.
  2. Tumescentna liposukcija: Ova tehnika uključuje ubrizgavanje otopine fiziološke otopine, epinefrina i lidokaina u ciljano područje kako bi se utrnulo područje i smanjilo krvarenje. To omogućuje lakši i manje bolan oporavak.
  3. Liposukcija potpomognuta laserom: Ova tehnika koristi laser za ukapljivanje masnoće prije nego što se usisava. To može rezultirati manjim oteklinama i modricama u usporedbi s tradicionalnom liposukcijom.

Liposukcija u Poliklinici Poliderma

Poliklinika Poliderma je poliklinika za plastičnu kirurgiju u Hrvatskoj koja se bavi širokim spektrom estetskih zahvata, uključujući liposukciju. Klinika je posvećena pružanju pacijenata sigurnim i učinkovitim tretmanima koji su prilagođeni njihovim individualnim potrebama. Plastični kirurzi Poliklinike Poliderma visoko su kvalificirani i iskusni u izvođenju zahvata liposukcije te se zalažu da svaki pacijent postigne željeni rezultat.

Cijena liposukcije

Cijena liposukcije u Poliklinici Poliderma varira ovisno o vrsti liposukcije i opsegu zahvata. Klasična liposukcija već od 2.500 € (19.000 kn), tumescentna liposukcija od 3.000 € (22.000 kn), a laserski potpomognuta liposukcija od 3.500 € (26.000 kn). Pacijenti trebaju imati na umu da konačni trošak može varirati ovisno o potrebama pojedinca i složenosti postupka. Plastični kirurzi Poliklinike Poliderma razgovarat će o mogućnostima i pomoći pacijentu u odabiru najprikladnijeg operativnog plana tijekom inicijalnih konzultacija.

Sigurnost i zadovoljstvo pacijenata

U Poliklinici Poliderma sigurnost i zadovoljstvo pacijenata na prvom su mjestu. Klinika koristi najsuvremeniju tehnologiju i opremu kako bi svakom pacijentu bila pružena najbolja moguća njega. Plastični kirurzi Poliklinike Poliderma visoko su obučeni i iskusni u izvođenju zahvata liposukcije te slijede stroge sigurnosne protokole kako bi rizike povezane s operacijom sveli na najmanju moguću mjeru. Oni također pružaju temeljitu prije i postoperativnu njegu kako bi osigurali da oporavak svakog pacijenta bude što lakši i ugodniji.

Osim pružanja visokokvalitetne medicinske skrbi, Poliklinika Poliderma veliki naglasak stavlja na zadovoljstvo pacijenata. Osoblje klinike posvećeno je pružanju personalizirane njege i pažnje svakom pacijentu te blisko surađuju s pacijentima kako bi razvili prilagođene planove liječenja koji su prilagođeni njihovim jedinstvenim potrebama i ciljevima.

Liposukcija – Cijene zahvata

ZahvatCijena €Cijena kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA TRBUHA I STRUKA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.521,43 €19.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NOGE I STRAŽNJICE uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.521,43 €19.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NATKOLJENICA, POTKOLJENICA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.256,02 €17.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NADLAKTICA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom1.990,60 €15.000 kn
ZATEZANJE KOŽE NADLAKTICA – brachioplastica2.521,43 €19.000 kn
ABDOMINOPLASTIKA2.654,14 – 4.644,74 €20.000 – 35.000 kn
FEMOROPLASTIKA3.317,67 – 3.981,21 €25.000 – 30.000 kn

Powered by Aestetica Web Design © 2024