protiv bora na licu

Implantati za bradu: što očekivati

Želite li poboljšati izgled svoje brade ili uravnotežiti svoje lice? Možda je kirurški implantat najbolja opcija za vas. Saznajte što možete očekivati ​​tijekom vašeg iskustva s ugradnjom implantata za bradu prije, tijekom i nakon operacije. Prije zakazivanja operacije ugradnje implantata u bradu, bit ćete procijenjeni kako biste bili sigurni da ste dobar kandidat za operaciju, a nakon toga dobit ćete upute kako se pripremiti za dan operacije. Kirurški implantat za bradu omogućuje vam skladan i uravnotežen izgled lica bez potrebe za višestrukim tretmanima.

Mala, slaba ili uvučena brada može učiniti da vaš profil izgleda manje definiran ili da vaš nos izgleda veći nego što stvarno jest. Kod nekih to može uzrokovati nesigurnost ili neuravnotežen izgled lica. Međutim, postoji više različitih opcija za one koji žele poboljšati izgled svoje brade, definiciju profila ili uravnotežiti svoje lice. Najučinkovitiji i najtrajniji način povećanja brade je kirurški implantat. 

Implantat za bradu može vam pružiti skladan, uravnotežen izgled lica bez potrebe za višestrukim tretmanima kako bi se zadržali rezultati. Standardni implantat za bradu može biti u različitim oblicima i veličinama što vašem liječniku omogućuje da prilagodi vaše rezultate kako bi najbolje odgovarao vašem licu i postigao željeni izgled.

I kao i svaka druga operacija, operacija ugradnje brade velika je odluka, a posjedovanje dovoljne količine informacija pomaže u donošenju najbolje odluke za vas. U ovom blogu raspravljat ćemo o tome što možete očekivati ​​tijekom vašeg iskustva s ugradnjom implantata za bradu prije, tijekom i nakon operacije.

Iskustvo operacije ugradnje brade

Kada odlučujete je li operacija ugradnje brade pravi izbor za vas, važno je biti informiran i znati što možete očekivati ​​prije, tijekom i nakon operacije kako biste mogli otići spremni. 

Prije

Prije zakazivanja i operacije ugradnje implantata u bradu morat ćete se posavjetovati s liječnikom. Vaš liječnik će s vama razgovarati o željenom ishodu, zabrinutostima i vrsti implantata za bradu koji će biti najbolji za vas. Tijekom konzultacija bit ćete procijenjeni kako bismo bili sigurni da ste dobar kandidat za operaciju. Razgovarat ćete o svom zdravlju, povijesti bolesti, načinu života i trenutnim lijekovima kako biste bili sigurni da ste dovoljno zdravi za operaciju. 

Tijekom

Ponekad operacija ugradnje brade ne zahtijeva da budete pod anestezijom i može se izvesti u lokalnoj anesteziji. Međutim, vaš će liječnik odabrati najbolju opciju anestezije za vas i dat će vam preporuku prije dana operacije kako biste znali što možete očekivati. Napravit će se mali rez unutar usta ili ispod brade i umetnuti implantat za bradu. Nakon što je implantat za bradu pravilno postavljen, područje reza zatvorit će se šavovima, ljepilom za kožu ili trakom.

Nakon

Odmah nakon operacije dobit ćete gazu i zavoje na mjestu gdje je napravljen rez. Također možete imati kompresijsku odjeću kako biste smanjili oticanje i pomogli poduprijeti područje brade tijekom oporavka. Možda ćete također dobiti lijekove za ublažavanje moguće boli nakon operacije. Prije odlaska kući, liječnik će vam dati upute za oporavak nakon operacije, uključujući kako održavati kirurško područje čistim, kada možete skinuti zavoje i kompresijsku odjeću, što izbjegavati da bi bolje zacijelilo itd. 

Prvih nekoliko tjedana bit ćete upućeni da spavate s podignutom glavom kako biste lakše kontrolirali otekline i zaštitili rezove dok zacjeljuju. Ako je vaš rez napravljen kroz unutrašnjost usta, također ćete dobiti upute da pijete samo tekućinu nekoliko dana. 

Najvjerojatnije ćete moći nastaviti s većinom svojih dnevnih aktivnosti unutar dva tjedna. Međutim, ako niste sigurni oko nastavka određenih aktivnosti, svakako se posavjetujte sa svojim liječnikom. 

Rezultate ćete vidjeti odmah nakon skidanja zavoja; međutim, može proći i do tri mjeseca da se oteklina potpuno smanji. Nakon što se sva oteklina slegne, moći ćete vidjeti konačne rezultate.

Zaključak: Je li implantat za bradu pravi izbor za vas?

Ako tražite trajno rješenje za promjenu izgleda vaše brade, implantat za bradu mogao bi biti pravi izbor za vas. Najbolje mjesto za početak je zakazivanje konzultacija s liječnikom kako biste mogli razgovarati o problemima kojima se želite pozabaviti i izgledu koji želite kako biste na kraju odredili je li implantat za bradu najbolja opcija za vas. 

Powered by Aestetica Web Design © 2024