Zamrznite masne stanice i oblikujte svoje tijelo uz CoolSculpting Elite

Zamrznite masne stanice i oblikujte svoje tijelo uz CoolSculpting Elite

Tražite način da postignete svoje idealno tijelo bez gnjavaže invazivnih operacija ili dugog oporavka? Coolsculpting Elite je nekirurški tretman koji bi mogao biti pravi za vas. Ovaj vrhunski zahvat osvaja svijet estetske kirurgije, nudeći brz i jednostavan način za uklanjanje tvrdoglavih masnih stanica i oblikovanje vaše idealne figure.

Ako ste spremni reći zbogom ljubavnim ručkama, vrhovima za muffine i drugim dosadnim problematičnim područjima, čitajte dalje kako biste saznali više o nevjerojatnim prednostima Coolsculpting Elite.

Što je Coolsculpting Elite?

Coolsculpting Elite je revolucionarni nekirurški tretman koji koristi kontrolirano hlađenje za ciljanje i uklanjanje tvrdoglavih masnih stanica. Postupak, koji je prvi put odobrila FDA 2010. godine, korišten je u liječenju više od 8 milijuna ljudi diljem svijeta i ima dokazanu uspješnost.

Za razliku od drugih postupaka smanjenja masnog tkiva, poput liposukcije, Coolsculpting Elite ne zahtijeva nikakve rezove ili anesteziju. Umjesto toga, tretman se izvodi posebnim uređajem koji ciljano hladi željene dijelove tijela. Masne stanice u tim područjima su zamrznute i uništene, a zatim ih tijelo prirodno eliminira tijekom sljedećih tjedana i mjeseci.

Prednosti Coolsculpting Elite

Bezbrojne su prednosti odabira Coolsculpting Elite za vaše potrebe oblikovanja tijela. Evo samo nekoliko glavnih prednosti ovog postupka:

  • Neinvazivno: Kao što je gore spomenuto, Coolsculpting Elite ne zahtijeva nikakve rezove ili anesteziju, što znači da nema potrebe za dugim razdobljem oporavka. Možete se odmah vratiti svojim redovnim aktivnostima, što ovo čini izvrsnom opcijom za zaposlene pojedince.
  • Ciljano: Coolsculpting Elite može se koristiti za ciljanje određenih područja tijela, kao što su trbuh, bedra i rubovi. To znači da možete prilagoditi svoj plan liječenja kako biste se usredotočili na područja u kojima želite vidjeti najveće poboljšanje.
    Sigurno i učinkovito: Coolsculpting Elite je opsežno testiran i smatra se sigurnim i učinkovitim načinom za smanjenje tvrdokorne masnoće. Također je odlična opcija za one koji možda nisu dobri kandidati za operaciju zbog zdravstvenih stanja ili drugih čimbenika.
  • Dugotrajni rezultati: Budući da Coolsculpting Elite uništava masne stanice, rezultati su dugotrajni. Međutim, važno je održavati zdrav način života kako biste izbjegli stvaranje novih masnih stanica na tretiranim područjima.
  • Nema zastoja: Za razliku od drugih kozmetičkih postupaka, za Coolsculpting Elite nema zastoja. Možete odmah nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima, što ovo čini savršenom opcijom za one koji imaju pretrpan raspored.

Odabir davatelja usluga

Ako ste zainteresirani za Coolsculpting Elite, važno je odabrati kvalificiranog pružatelja usluga koji vam može pomoći da postignete željene rezultate. Stručni timovi za estetsku kirurgijuu Zagrebu iskusni su u izvođenju ovog postupka i mogu vas voditi kroz svaki korak procesa. Oni će raditi s vama na razvoju prilagođenog plana liječenja koji odgovara vašim jedinstvenim potrebama i ciljevima.

Dr. Dinko Bagatin, renomirani stručnjak iz Poliklinike Bagatin, s dubokim znanjem i iskustvom u estetskoj medicini, pruža detaljno stručno mišljenje o naprednoj tehnologiji za konturiranje tijela poznatoj kao “Coolsculpting Elite”. Ova tehnika, koja koristi kontrolirano hlađenje za ciljano uklanjanje masnih stanica, predstavlja neinvazivnu alternativu kirurškom liposukciji. Dr. Bagatinova analiza ne samo da obogaćuje sadržaj, već i pruža čitatelju vrijedne uvide u ovu inovativnu metodu.

Coolsculpting Elite je najnovija iteracija poznate Coolsculpting tehnologije, dizajnirana za efikasnije i udobnije tretmane s boljim pokrivanjem tretiranih područja. Dr. Bagatin objašnjava da se ova metoda temelji na principu kriolipolize, procesu koji ciljano hladi masne stanice do temperature koja uzrokuje njihovu prirodnu smrt, dok istovremeno štiti okolno tkivo. Masne stanice se zatim prirodno eliminišu iz tijela kroz limfni sustav, rezultirajući u postepenom smanjenju masnih naslaga.

Dr. Bagatin ističe brojne prednosti Coolsculpting Elite metode. Prvo, zbog svoje neinvazivnosti, nema potrebe za anestezijom, rezovima ili vremenom oporavka, što omogućava pacijentima da se odmah vrate svojim svakodnevnim aktivnostima. Drugo, poboljšani dizajn aplikatora omogućava preciznije ciljanje i tretiranje većih površina tijela, što rezultira ujednačenijim i estetski ugodnijim rezultatima. Treće, tretmani su relativno brzi i mogu se prilagoditi specifičnim potrebama i ciljevima svakog pacijenta.

Dr. Bagatin dalje raspravlja o kliničkim rezultatima i sigurnosti Coolsculpting Elite tretmana. Kroz brojne studije, Coolsculpting Elite pokazao je visoku efikasnost u redukciji masnih stanica u tretiranim područjima, s vidljivim rezultatima koji se obično počinju primjećivati ​​nakon nekoliko tjedana, dok konačni rezultati postaju evidentni nakon nekoliko mjeseci. Što se tiče sigurnosti, dr. Bagatin naglašava da je Coolsculpting Elite podvrgnut rigoroznim kliničkim ispitivanjima koja potvrđuju njegovu sigurnost i efikasnost, s minimalnim rizikom od nuspojava.

Za kraj, dr. Bagatin raspravlja o tome tko su idealni kandidati za Coolsculpting Elite tretmane. Idealni kandidati su osobe koje su blizu svoje idealne tjelesne težine, ali imaju tvrdokorne masne naslage koje se ne smanjuju dijetom i vježbanjem. Također, naglašava važnost personaliziranog pristupa, gdje se tijekom konzultacija procjenjuju specifični ciljevi i očekivanja pacijenta, kako bi se osigurao najbolji mogući ishod tretmana.

Biografija Dinko Bagatin, prim.dr.med.

Specijalist opće, sub. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, dr. Dinko Bagatin najviše se bavi estetskom i rekonstruktivnom kirurgijom te mu je cilj omogućiti pacijentima najbolji mogući izgled te bolji život uz pomoć kirurgije. Dr. Bagatin zaslužio je titulu doktora medicine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Staž je odradio u Kliničkoj bolnici „Merkur“, a specijalizaciju iz opće i plastične kirurgije na Klinici za kirurgiju u Kliničkom bolničkom centru „Rebro“. Osnivač je Poliklinike Bagatin gdje radi od njenog otvaranja 2002. godine. Aktivni je član Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju te je licenciran od strane Hrvatske liječničke komore.

PODIJELI

ESTETSKA KIRURGIJA - CJENIK

Lice i vrat 

Korekcija očnih kapaka (donji ili gornji) – lokalna anestezija1.220 €
Korekcija očnih kapaka (donji ili gornji) – opća anestezija1.830 €
Korekcija očnih kapaka (donji i gornji) – opća anestezija2.600 €
Korekcija nosa (rinoplastika ili septorinoplastika)2.600 – 3.100 €
Korekcija devijacije septuma (septoplastika)2.150 – 2.400 €
Sekundarna korekcija nosa3.200 – 3.720 €
Korekcija rascjepa usne, nosa i nepca2.605 €
Korekcija ušiju – lokalna anestezija1.430 €
Korekcija ušiju – opća anestezija2.270 €
Korekcija brade ugradnjom implantata2.630 €
Korekcija brade osteotomijom3.319 €
VASERlipo ultrazvučna liposukcija podbratka1.860 €
VASERlipo ultrazvučna liposukcija vrata2.124 – 2.300 €
Face Lifting4.230 – 5.100 €
Mini lifting lica2.900 €
Lifting obrva1.460 €
Lifting obrva – opća anestezija2.200 €
Lifting srednjeg dijela lica2.124 €
Lip Lift – kirurško podizanje usne1.460 €
Redukcija bukalnih masnih jastučića1.460 €
Lipofiling lica1.460 – 2.800 €
 

Grudi ZG

Povećanje grudi – okrugli implantati4.818 €
Povećanje grudi – anatomski implantati4.818 €
Povećanje i podizanje grudi – okrugli implantati5.548 €
Povećanje i podizanje grudi – anatomski implantati5.548 €
Povećanje grudi vlastitim masnim tkivom5.500 €
Podizanje grudi4.680 €
Smanjenje grudi5.575 – 6.570 €
Korekcija asimetrije grudi4.380 – 5.110 €
Korekcija grudi po operaciji tumora3.319 – 5.309 €
Korekcija veličine areola2.050 €
Smanjenje muških grudi kirurška metoda3.990 €
Smanjenje muških grudi VaserLipo2.780 €
Uklanjanje fibrocističnih promjena u dojci1.070 – 1.600 €
 

Tijelo 

Abdominoplastika5.100 €
Abdominoplastika – VASERlipo jedna regija6.300 €
Oblikovanje stražnjice vlastitim masnim tkivom5.973 €
Kirurško podizanje stražnjice3.717 €
Zatezanje nadlaktica (brahioplastika)3.319 €
Kirurško zatezanje unutarnje strane natkoljenica4.700 €
Korekcija stidnih usana (labioplastika) – lokalna anestezija1.460 €
Korekcija stidnih usana (labioplastika) – opća anestezija2.190 €
VASERlipo ultrazvučna liposukcija trbuha3.720 €
VASERlipo ultrazvučna liposukcija ostalih dijelova tijela – veća regija (1)2.530 €
VASERlipo ultrazvučna liposukcija ostalih dijelova tijela – manja regija (2)1.860 €
VASERlipo ultrazvučna liposukcija dodatne regije(3)1.195 €
Operacija hernije (kila ili bruh)2.500 €

(1)Veća regija odnosi se na stražnjicu, natkoljenice, listove, bedra, leđa ili ruke.

(2)Manja regija odnosi se na koljena ili lipom.

(3)Uz Vaserlipo liposukciju trbuha.

 

Mali kirurški zahvati

Ekscizija madeža135 – 400 €
Ekscizija madeža/tumora s rekonstrukcijom 400 – 1.500 €
Uklanjanje ksantelazme (jedna vjeđa)340 €
Ekscizija ostalih promjena na koži200 – 800 €
Kirurško uklanjanje tetovaža550 – 1.200 €
Kirurška korekcija ožiljaka400 – 1.000 €
Odstranjivanje uraslog nokta400 – 800 €
Sindrom karpalnog kanala (cijena po ruci)880 €
 

Konzultacije

Konzultacijski pregled sa specijalistom54 €
Drugo mišljenje kirurga – konzultacijski pregled sa specijalistom67 €
Konzultacijski pregled s VECTRA 3D54 €
Kontrola40 €
PHD (patohistološka dijagnoza) – jedan uzorak80 €
Imunohistokemijska analiza – jedan uzorak   54 €
Ekstirpacija tumora dojke     107 €
ONLINE konzultacije sa specijalistom (1)54 €

 

Powered by Aestetica Web Design © 2024