rinoplastika operacija nosa
Mirna Valić

Uklanjanje dlačica kod kuće: Najbolji uređaji za postojane rezultate

S obzirom na velik izbor dostupnih opcija, uklanjanje dlačica kod kuće nikad nije bilo jednostavnije. U ovom članku ćemo vam pomoći odabrati najbolje uređaje za uklanjanje dlačica koji će vam pružiti postojane rezultate.

Bilo da se radi o depilaciji u zadnji čas, prije događaja ili redovnom terminu za laser, mnogi od nas navikli su se oslanjati na salon kada je u pitanju uklanjanje dlačica. Međutim, inovacije u areni kod kuće znače da su opcije za uklanjanje dlačica „uradi sam“ brojne – i sada je pravo vrijeme da se uhvatite u koštac s uređajem po svom izboru.

Otkako je zbog prvog zatvaranja naši saloni zatvoreni, trgovci su izvijestili o naglom porastu uređaja za uklanjanje dlačica kod kuće diljem svijeta. CurrentBody je prošle godine zabilježio rast od 56 posto u prodaji uređaja, a prodaja je i dalje u porastu, što sugerira da smo svi vrlo zadovoljni održavanjem dlačica na tijelu kod kuće.

Međutim, budući da je trgovac također izvijestio o 91-postotnom porastu pitanja vezanih uz tehnologiju uklanjanja dlačica, jasno je da nismo sasvim sigurni koja je zapravo najbolja metoda uklanjanja dlačica. S opcijama koje obuhvaćaju lasersko uklanjanje dlačica, epilaciju, brijanje i depilaciju, to nije iznenađujuće.

Najbolji uređaji za uklanjanje dlačica kod kuće

NAJBOLJI IPL LASERSKI UREĐAJ ZA UKLANJANJE DLAČICA

Glatka koža

Ubijajući folikul dlake, IPL je najtrajniji način uklanjanja neželjenih dlačica. Djeluje tako da emitira svjetlost koju apsorbira melanin u kosi, gdje se pretvara u toplinu. To oštećuje žarulju, sprječavajući – ili u nekim slučajevima, potpuno zaustavljajući – rast nove kose iz tog folikula.

IPL djeluje na sličan način kao laserski tretman u salonu. “Laser koristi jedan spektar koncentriranog svjetla u jednoj boji i valnoj duljini, dok IPL koristi mnogo širi spektar svjetla u različitim bojama i valnim duljinama”, objašnjava Emily Buckwell. brand manager u Currentbodyu. “Obje metode ciljaju na melanin u folikulu dlake i mogu dati dugotrajne rezultate. 

Sada postoji nekoliko dobrih IPL uređaja za kućnu upotrebu koje možete isprobati. Prema Buckwellu, praktični uređaj Smoothskin je bestseler. “To je uređaj britanske proizvodnje, proizveden u Swanseaju, a njegovi proizvođači, Cyden, začetnici su kućnog IPL-a, koji su lansirali prvi uređaj još 2009. Oni nude najbrži uređaj na tržištu ( Smoothskin Bare ) i najjači ( Smoothskin Pure ).” 

Ako želite ukloniti sijedu kosu, Buckwell predlaže Silk’n Infinity . A za jeftinu opciju, Sensilight Mini je najvrijedniji IPL uređaj. 

Ipak, prije kupnje razmislite da IPL uređaji nisu prikladni za sve tipove i tonove kože. “Tamnije boje kože prema kraju Fitzpatrickove ljestvice ne bi trebale isprobavati IPL”, kaže Buckwell, budući da treba postojati određeni stupanj razlike između boje kože i kose kako bi laser radio. 

NAJBOLJI EPILATOR

Philips

Za razliku od lasera, uređaji za epilaciju rade tako da fizički uklanjaju svaku dlačicu. Tamo gdje brijač reže dlačice s površine kože, epilator ih hvata i čupa iz korijena, što znači da dobivate glađe, dugotrajnije rezultate – i bez osipa od brijanja.

“Epilatori izvlače dlačice izravno iz folikula, baš kao i pincetom ili koncem”, objašnjava Buckwell, koji kaže da možete očekivati ​​da će rezultati trajati jednako dugo kao i vaš vosak iz salona, ​​koji djeluje na isti način.

Danas na tržištu postoje deseci epilatora, ali ova Philipsova opcija kojoj se dugo vjeruje ispunjava sve. Nudeći 70 000 akcija hvatanja dlačica u minuti, omogućuje vam tretiranje potkoljenica u samo deset minuta, s glatkim rezultatima koji će trajati do mjesec dana.

Bežičan je i može se koristiti mokro ili suho (tako da možete epilirati noge u kadi) i dolazi s mnoštvom dodataka dobrodošlice. Upotrijebite glavu četke za piling za temeljito ribanje ili koristite bikini trimer za uklanjanje neželjenih dlačica.

NAJBOLJI EPILATOR ZA LICE

Braun

Braunov najnapredniji epilator za lice do sada dizajniran je za korištenje na čelu, bradi i gornjoj usnici bez izazivanja crvenila ili osjetljivosti. Iznimno tanka glava i precizni otvori mogu zgrabiti i počupati najsitnije dlačice, dok četkica za čišćenje pora održava kožu čistom i uravnoteženom. Postoji čak i vibracijska mikrotonirajuća glava za povećanje upijanja vaših seruma i krema.

NAJBOLJI PRIBOR ZA DEPILACIJU KOD KUĆE

Rio

Ovo je jedan od najpraktičnijih i najcjelovitijih kompleta za depilaciju voskom dostupnih za kućnu upotrebu. Od grijača voska u salonskom stilu do opcija s tvrdim i mekim voskom – meki se jače prianja uz kožu, pa je dobar za velika područja – losion za uklanjanje i čak dvije lopatice, sadrži sve što vam je potrebno za profesionalni rezultat. 

NAJBOLJI BRIJAČ

Flamingo

Kad su osnivači linije za njegu muškaraca Harry’s shvatili da više od milijun žena kupuje njihove britvice, odlučili su proizvesti sestrinsku marku koja će bolje komunicirati sa svojim kupcima. 

Unesite Flamingo: pristupačan, cjenovno pristupačan brend koji šišanje, oblikovanje i uklanjanje dlačica čini lakim podvigom. Brijač s potpisom dolazi u papiru koji se može reciklirati i može se ponovno napuniti svježim oštricama njemačkog inženjerstva prema potrebi. Rezultat je najbliže, najmekše brijanje koje ste doživjeli.

Powered by Aestetica Web Design © 2024