Transformacija ljepote u Beogradu: Estetika kroz inovativne tretmane

Transformacija ljepote u Beogradu: Estetika kroz inovativne tretmane

U srcu Beograda, na raskrižju tradicije i inovacije, medicinsko-estetski tretmani otvaraju novo poglavlje u svijetu ljepote. Saznajte kako sinergija najnovijih tehnologija i stručnog znanja transformira pristup pomlađivanju, nudeći rezultate koji pomjeraju granice mogućeg. Dobrodošli u budućnost estetike, gdje je savršenstvo postalo dostupnije nego ikad.

Dr. Dragan Stolić stekao je ugled zahvaljujući svojoj “laganoj ruci” pri upotrebi filera i botoksa, ali također pokazuje veliku strast prema sofisticiranim “strojnim obradama”. Njegova neprekidna potraga za najnovijim medicinsko-estetskim uređajima dovela je do osnivanja vodećeg high-tech centra za pomlađivanje lica i tijela u Srbiji i šire.

“Poliklinika Medica Aesthetica se ističe u ovom dijelu Europe jer raspolaže sa svim vodećim uređajima na jednom mjestu, omogućujući njihovu višestruku kombinaciju, što je kod nas moguće. Prednost noviteta u tehnologiji jest njihova međusobna dopuna, čime kroz sinergiju raznih metoda ostvarujemo poboljšane i trajnije efekte. Upravo smo kroz vlastito iskustvo utvrdili koje uređaje i kako kombinirati za postizanje optimalnih rezultata”, objašnjava dr. Milojević. Predstavlja i najučinkovitije kombinacije za osvježen izgled lica i proporcionalno tijelo.

Za lice:

EMFACE je idealan početak tretmana jer prodire duboko, revitalizirajući oslabljene mišiće. Kako starimo, lice gubi mišićni tonus i opušta se. EmFace kombinira elektrostimulaciju mišića i radiofrekvenciju, čime istovremeno jača mišiće lica i podmlađuje kožu. Klinička istraživanja su pokazala da EmFace povećava tonus mišića lica za 30% i smanjuje bore za 37%. Postavljanje aplikatora na čelo i obraze vrši se tijekom 20-minutnog tretmana, s preporukom dvotjednog ciklusa od četiri tretmana, s pauzama od dva do tri dana. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana, a optimalni efekti se očekuju 90 dana nakon završetka tretmana, s dodatnim poboljšanjima tijekom sljedećih tjedana. Za održavanje, tretman se preporučuje ponoviti svakih 6 do 12 mjeseci.

ULTHERAPY se provodi dva do tri tjedna nakon EmFacea i predstavlja globalno priznati standard za nekirurško lifting i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea, zahvaljujući naprednoj ultrazvučnoj tehnologiji koja cilja SMAS sloj. Ultherapy omogućava precizno usmjeravanje ultrazvuka za stimulaciju proizvodnje kolagena i elastina. Tretman traje od 30 do 90 minuta, ovisno o tretiranom području, i bezbolan je uz upotrebu analgetika i anestetske kreme. Rezultati su vidljivi nakon 2-3 mjeseca, a efekt traje oko godinu dana, nakon čega se preporučuje ponavljanje za održavanje.

MORPHEUS8, kao završni korak dva do tri tjedna nakon Ultherapyja, kombinira mikroiglice i radiofrekvenciju za proizvodnju kolagena, čineći ga najefektivnijim uređajem za preoblikovanje lica i tijela minimalno invazivnim pristupom. Tretman može trajati 1-2 sata, uključujući lokalnu anesteziju, i obično zahtijeva 1 do 3 sesije. Rezultati su vidljivi unutar 3-6 mjeseci i mogu trajati preko tri godine.

Za tijelo:
Čak i uz redovito vježbanje i zdravu prehranu, neki se masni naslagi teško uklanjaju. Jedino u Poliklinici Medica Aesthetica moguće je elegantno ih se riješiti smrzavanjem, a zatim učvršćivanjem mišića.

COOLSCULPTING pristupa masnim naslagama kroz kriolipolizu. Specifičnim aplikatorom, masne stanice se ciljano rashlađuju i uklanjaju. Tretman je moguć na devet različitih zona, a broj tretiranih zona određuje se individualno. Postupak je siguran i ne oštećuje okolno tkivo, trajno uklanjajući oko 25-30% masnih naslaga. Kod nekih je jedan tretman dovoljan, dok drugi mogu zahtijevati dva.

EMSCULPT NEO se započinje četiri tjedna nakon CoolSculptinga, kao najnovija inovacija za aktivaciju mišića, gdje četiri polusatna tretmana imitiraju učinke intenzivnog fizičkog treninga. Ova jedinstvena kombinacija elektromagnetske stimulacije i radiofrekvencije rezultira s 25% više mišića i 30% manje masti u tijelu. Optimalni rezultati su vidljivi 2-3 mjeseca nakon završetka tretmana, a za održavanje se tretmani mogu ponavljati svakih 6 do 12 mjeseci. Tretmani su dostupni i osobama s većim viškom kilograma.

Dr. Dragan Stolić iz Beograda, s velikim interesom pratio je raspravu o napretku u području medicinsko-estetskih tretmana, posebno se osvrćući na inovacije predstavljene u Poliklinici Medica Aesthetica. “Razvoj tehnologija u estetskoj medicini, posebno onih koje se koriste u pomlađivanju lica i tijela, nezaustavljivo napreduje, a mi u Beogradu težimo pratiti taj trend,” istaknuo je dr. Stolić. Dodao je kako je impresioniran sinergijom različitih metoda koje se primjenjuju u tretmanima, smatrajući da je integracija različitih tehnologija ključna za postizanje dugotrajnih i prirodnih rezultata.

Posebno se osvrnuo na značaj edukacije pacijenata o prednostima i mogućnostima koje nudi suvremena estetska medicina. “Važno je da pacijenti razumiju sve opcije koje su im dostupne, kako bi mogli donijeti informiranu odluku,” naglasio je dr. Stolić, dodajući kako kvalitetna komunikacija između liječnika i pacijenta predstavlja temelj uspješnog tretmana. U svom zaključku, dr. Stolić iz Beograda je podvukao važnost kontinuiranog usavršavanja i razmjene iskustava među stručnjacima, kako bi se pacijentima pružila najbolja moguća skrb.

Biografija dr. Dragan Stolić

Dr. sci. med. Dragan Stolić, specijalist je plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije s preko deset godina iskustva u području estetske medicine. Doktor medicinskih znanosti iz područja psihijatrije. Osnivač estetsko-edukativnog centra Medica Aesthetica i Antiaging akademije Srbije. Međunarodni edukator u području estetske medicine i stomatologije. Međunarodni edukator za primjenu hijaluronskih filera, mezoterapiju, primjenu kemijskih pilinga, primjenu faktora rasta i primjenu Btx tipa A. Istaknuti savjetnik Akademije za kožu u Barceloni. EMMA, europska magistrica estetske medicine i medicine protiv starenja, 2010., Pariz, Francuska. Član ISAPS-a (International Society of Aesthetic Plastic Surgery).

PODIJELI

Powered by Aestetica Web Design © 2024