Excimer Laser estetska kirurgija

Razlozi za razmatranje kozmetičke dermatologije

Kozmetička dermatologija je oblik dermatologije (grana medicine usmjerena na dijagnosticiranje i liječenje stanja kože) koja je usmjerena na estetsko poboljšanje kože. Kozmetička dermatologija koristi različite oblike medicinskih, minimalno invazivnih tretmana za poboljšanje stanja vaše kože.

Ovi tretmani mogu pomoći da koža izgleda mladolikije smanjujući pojavu sitnih linija i bora, posvjetljujući i revitalizirajući kožu te rješavajući kožne nesavršenosti. Neki kozmetički dermatološki tretmani uključuju BOTOX® , JUVÉDERM® i druga punila za tkiva , kemijske pilinge i IPL fotopomlađivanje. Za razliku od konvencionalnih kozmetičkih tretmana kao što su redovite spa usluge i kreme za kožu bez recepta, kozmetička dermatologija usredotočena je na stvaranje dugotrajnih rezultata koji se postižu kroz profesionalno primijenjene tretmane i korištenje medicinskih proizvoda za njegu kože.

Prednosti kozmetičke dermatologije

Za razliku od kirurških postupaka kao što je zatezanje lica, kozmetička dermatologija ne zahtijeva opsežan oporavak. Nekim tretmanima može biti potrebno vrijeme za oporavak ili za postizanje optimalnih rezultata, ali proces ozdravljenja bit će prilično brz i lagan. Mnoge usluge kozmetičke dermatologije omogućuju vam da se odmah vratite svojoj uobičajenoj rutini čim ih završite.

Prirodni rezultati

Tehnike kozmetičke dermatologije nude zamjetne rezultate koji i dalje izgledaju prirodno. Budući da kozmetička dermatologija nije invazivna kao plastična kirurgija, tretmani daju prekrasne rezultate, a da se ne čini da je riječ o bilo kakvoj kirurškoj intervenciji.

Dugoročne dobrobiti

Za razliku od osnovne njege lica koja pomaže osvježiti kožu nekoliko dana, kozmetička dermatologija ide dublje. Kozmetička dermatologija radi na postizanju rezultata koji traju najmanje nekoliko mjeseci, s nekoliko tretmana koji zahtijevaju samo povremene korekcije kako bi se održali rezultati.

Ovi napredni kozmetički dermatološki proizvodi za njegu kože također pomažu poboljšati zdravlje vaše kože kako biste dulje izgledali mlađe. Redovitim korištenjem medicinskih hidratantnih krema , krema za sunčanje i seruma, možete spriječiti oštećenja od sunca, a istovremeno zadržati elastičnost kože kako starite.

Visoki sigurnosni standardi

Iako ćete morati reći svom stručnjaku za njegu kože ako imate problema s kožom ili stanja koja bi mogla utjecati na vaše liječenje, kozmetička dermatologija je siguran oblik njege i pomlađivanja kože. Budući da je ova vrsta njege kože minimalno invazivna, postoji smanjeni rizik od infekcije ili komplikacija tijekom ili nakon zahvata u usporedbi s plastičnom kirurgijom. Kozmetičke dermatološke prakse također se drže viših standarda od dnevnih lječilišta, budući da se liječnici i ustanove u ovom području moraju pridržavati medicinskih propisa. Zajamčeno je da će sva oprema u kozmetičkoj dermatološkoj ustanovi biti sterilizirana nakon svake upotrebe, a osoblje je visoko obučeno i obrazovano kako bi se osiguralo da svaki klijent dobije profesionalan, siguran i personaliziran tretman za postizanje najboljih mogućih rezultata.

Kozmetička dermatologija 

Ako želite pomoći revitalizirati svoju kožu učinkovitim, minimalno invazivnim tretmanom, profesionalci u Okanagan Skin Care Centru vam mogu pomoći. Naša napredna klinika za njegu kože koristi tehnike kozmetičke dermatologije za pružanje vrlo učinkovite, personalizirane njege kože. Nudimo široku paletu usluga njege kože kako biste dobili idealan tretman za rješavanje vaših problema i postizanje optimalnih rezultata. Kako biste razgovarali sa stručnjakom za njegu kože i odredili koji kozmetički dermatološki tretman je pravi za vas.

Pitanja

P: Koji kozmetički dermatološki tretmani mogu pomoći smanjiti pojavu mojih bora?
O: Postoji niz kozmetičkih dermatoloških rješenja za smanjenje bora i finih linija, uključujući

  • BOTOX®
  • JUVÉDERM® i druga punila za tkiva
  • Kemijski pilinzi
  • Fraxel 1927 neablativni laseri
  • Silueta Instalift®
  • IPL fotopomlađivanje
  • Termaža
  • Živjela Venera

P: U kojoj dobi trebam započeti s tretmanima protiv starenja?
O: Naše 20-e su optimalno vrijeme za početak rutine njege kože kako bi koža izgledala mladoliko, dok su kasne 20-e i rane 30-e vrijeme za razmatranje tretmana protiv starenja i bora jer tada ćete početi vidjeti znakove starenje i može spriječiti duboke bore, opuštene i fine bore prilagođenim tretmanima. Ako niste sigurni odakle započeti, ne brinite – naši stručnjaci za njegu kože mogu vam pomoći da započnete konzultacijama i informacijama o opcijama liječenja .

P: Prodaje li Okanagan Skin Care Center proizvode medicinske kvalitete?
O: Nudimo niz proizvoda za njegu kože koji su učinkoviti za sve vrste stanja kože uključujući akne, rosaceu, bore i fine linije, oštećenja izazvana suncem i još mnogo toga. Ponosni smo na partnerstvo s priznatim i renomiranim brendovima kao što su Vivier® , ZO® Skin Health , SkinMedica® , EltaMD® i drugi. 

Powered by Aestetica Web Design © 2024