crisalix 3d 4d
Mirna Valić

Morpheus8: novo neinvazivno pomlađivanje kože koje treba isprobati

U potrazi za savršenom kožom, žene su se kroz povijest služile različitim tehnikama pomlađivanja kože, a najnoviji trend predstavlja Morpheus8 tretman. Kombinacija mikroiglica i radiofrekvencijskih valova postala je vrlo popularna zahvaljujući svojoj bezbolnoj i minimalno invazivnoj prirodi. Morpheus8 uređaj za subdermalno remodeliranje masnog tkiva koristi tehniku mikro igle za pokretanje proizvodnje kolagena, a u kombinaciji sa upotrebom radiofrekvencije, poboljšava dermalno i subdermalno tkivo te potiče sintezu kolagena.

Od Kleopatrinih mliječnih kupki do Kim K rutine njege kože u 9 koraka, ljudi su se od pamtivijeka odlučili za jedinstvene tehnike pomlađivanja kože. Najnoviji ulazak u milje predstavlja finu ravnotežu između mikroiglica i radiofrekvencijskih valova. Postao je vrlo popularan zahvaljujući svojoj bezbolnoj i minimalno invazivnoj prirodi.

Govorimo o Morpheus8 pomlađivanju i remodeliranju kože.

Ali što je Morpheus8 tretman? Je li vrijedno hypea? Hajde da vidimo.

Što Morpheus8 radi?

Vjerojatno ste čuli svu buku oko toga i pitate se što je Morpheus8. To je novi uređaj za glačanje kože odobren od strane FDA koji se koristi za izvođenje nekirurških tretmana lica na koži.

Razvio InMode, ovaj uređaj za subdermalno remodeliranje masnog tkiva koristi tehniku ​​mikro igle za pokretanje proizvodnje kolagena. Međutim, ono što čini Morpheus8 drugačijim je dubina igala koje prodiru u dublje slojeve kože; i subdermalno masno tkivo u kombinaciji s njegovom upotrebom radiofrekvencije za remodeliranje dermalnog i subdermalnog tkiva i poticanje sinteze kolagena.

Kako se kolagen sam obnavlja, on liječi zahvaćeno područje, čineći ga bujnijim, glatkijim i zategnutijim nego ikad.

Morpheus8 tretmani tijela i kože mogu se koristiti za:

ikona Subdermalno dermalno remodeliranje masnog tkiva

ikona Dermalni tretman

ikona Obnavljanje kože

Za što je tretman Morpheus8 koristan?

Ovaj minimalno invazivni postupak pametno koristi radiofrekvenciju u remodeliranju i pomlađivanju kože. Može se koristiti za liječenje mnoštva stanja, uključujući:

ikona Opuštena koža u području čeljusti i submentalnom području, te gotovo bilo kojem dijelu tijela

ikona Fine linije, bore i drugi znakovi starenja

ikona Oznake akni, strije i drugi ožiljci

ikona Koža oštećena suncem

ikona Hrapava, suha i gruba koža

ikona Celulit s leđa, bedara, bokova i područja trbuha

Koje su dobrobiti Morpheusa8 za kožu?

Iako možete biti sigurni u rezultate Morpheusa8, evo glavnih prednosti Morpheusa8 zbog kojih ga vrijedi isprobati:

Minimalno invazivna

Budući da se radi o nekirurškom procesu liječenja kože, Morpheus tretman je minimalno invazivan. Dok će vam medicinski stručnjak dati topikalnu kremu za utrnuće kako bi vas zaštitio od mikroiglica uključenih u proces, razina nelagode je podnošljiva.

Morpheus tretman kože ne zahtijeva nikakav oblik anestezije ili sedacije.

Tretman obično traje od 45 minuta do 2 sata, ali može varirati ovisno o broju područja koja se tretiraju. Čak i tada, prekid rada Morpheusa8 je minimalan.

Učinkovito

Morpheus8 rezultati su obično ujednačeni i dosljedni. Vrh uređaja dolazi opremljen s 24 igle i može regulirati RF energiju koja se koristi u tretmanu i dubinu kože u koju prodire.

Budući da Morpheus8 dopušta takve prilagodbe prema zahtjevima pacijenta, rezultati su vrlo učinkoviti. Toliko da ćete moći primijetiti uočljive promjene na svojoj koži četiri tjedna nakon samo jednog sjedenja. Bez obzira na to, preporučeni protokol liječenja je tri tretmana / u razmaku od 4 tjedna. Ali to možda nije slučaj ako je koža jako naborana ili izrazito opuštena, u kojem slučaju bi moglo biti potrebno više tretmana za postizanje željenih rezultata.

Svestran

Kao što je ranije spomenuto, Morpheus8 se može koristiti za liječenje nekoliko kožnih problema po cijelom tijelu. To je vrlo svestran proces s više Morpheus8 prednosti. Budući da se njime lako može manevrirati ispod kože, može se koristiti na sljedećem:

ikona Lice i vrat

ikona Prsa i ruke

ikona Noge i bedra

ikona Stražnjica

ikona Trbuh

ikona leđa

Morpheus8 siguran je za korištenje čak i na osjetljivim područjima, poput nježne kože ispod očiju.
I ako se pitate, je li morpheus8 bolan?

Pa, možete očekivati ​​da ćete osjetiti neku nelagodu i osjećaj zatezanja odmah nakon tretmana. Ali to je jednako bolno (ili bismo trebali reći bezbolno?) koliko i može, s obzirom na odgovarajuću količinu topikalne kreme za umrtvljivanje i vrijeme potrebno za njezino djelovanje, obično 45 minuta do 1 sat prije tretmana.

Brzi Morpheus8 oporavak

Vrijeme oporavka za Morpheus8 jedna je od najboljih stvari. U većini slučajeva možete se baviti dnevnim aktivnostima sat ili dva nakon tretmana. Ali nemojte izaći na sunce odmah nakon zahvata.

Minimalna oteklina ili djelomične modrice ili crvene/smeđe mrlje koje možete osjetiti također će se povući za nekoliko dana. Obavezno slijedite sve upute za njegu prije i nakon tretmana Morpheus8, tako da nemate razloga za brigu tijekom razdoblja oporavka Morpheus8.

Koliko brzo ćete vidjeti rezultate?

Iako nećete moći primijetiti vidljive promjene na koži odmah nakon tretmana, jer je potrebno nekoliko tjedana za proizvodnju kolagena i elastina, razliku ćete primijetiti 3-4 tjedna nakon prve sesije tretmana. Ali tu nije kraj.

Za razliku od drugih nekirurških postupaka ljepote, vaša će koža nastaviti pokazivati ​​znakove poboljšanja tijekom razdoblja od 3-6 mjeseci dok se nastavlja zacjeljivati. I kao što smo gore spomenuli, preporučeni protokol tretmana je tri do pet tretmana, u razmaku od četiri tjedna, za optimalne rezultate. Morpheus8 prije i poslije recenzije vrata od korisnika tvrde isto.

Koliko dugo traje Morpheus8?

Nakon što završite s tretmanom, vaša će se koža nastaviti poboljšavati do godinu dana. Iako nije trajan, Morpheus tretman potiče proizvodnju kolagena i elastina u subepidermalnim slojevima kože. Ne može obećati savršenu kožu, ali je definitivno može učiniti puno zdravijom.

Koliko Morpheus8 tretmana trebate?

Iako će broj tretmana potrebnih za postizanje željenog cilja kože varirati, potrebno je između 3-5 tretmana. U razmaku od četiri tjedna, do tamo.

Kao kozmetički postupak, Morpheus8 bi trebao izvoditi visokokvalificirani stručnjak s pozadinom i znanjem za medicinsko liječenje pacijenata.

 

Powered by Aestetica Web Design © 2024