rinoplastika

Vrhunska klinika za plastičnu kirurgiju: Glumičić Medical Group

Liposukcija je popularan zahvat estetske kirurgije koji uklanja višak masnoće s različitih dijelova tijela, uključujući trbuh, bedra, ruke i stražnjicu. To je minimalno invazivan postupak koji može pomoći pojedincima da postignu željeni oblik i konture tijela. Ako razmišljate o liposukciji u Hrvatskoj, onda morate uzeti u obzir vrhunsku kliniku za plastičnu kirurgiju za ovaj zahvat - Glumičić Medical Group

Prednosti i rizici operacije liposukcije

Prednosti liposukcije su brojne. Zahvat može pomoći pojedincima da postignu proporcionalniji i estetski ugodniji oblik tijela. Također može povećati njihovo samopouzdanje i samopoštovanje. Osim toga, liposukcija može poboljšati cjelokupno fizičko zdravlje smanjujući rizik od raznih bolesti povezanih s pretilošću. Međutim, kao i kod svakog kirurškog zahvata, liposukcija je povezana s rizicima. Neki od uobičajenih rizika uključuju krvarenje, infekciju, modrice, otekline i obamrlost. Teže komplikacije uključuju krvne ugruške, perforaciju unutarnjih organa i rizike povezane s anestezijom. Važno je odabrati kvalificiranog i iskusnog plastičnog kirurga kako bi se ti rizici sveli na minimum.

Čimbenici koje treba uzeti u obzir pri odabiru postupka

Prije nego što se podvrgnu operaciji liposukcije, pojedinci bi trebali razmotriti razne čimbenike. Ti čimbenici uključuju njihovo cjelokupno zdravlje, količinu masnoće koju treba ukloniti, lokaciju masnoće i željeni ishod. Pacijenti također trebaju biti realni u pogledu rezultata koje mogu postići liposukcijom. Važno je razumjeti da liposukcija nije rješenje za mršavljenje i da pacijenti trebaju imati stabilnu težinu prije podvrgavanja zahvatu. Osim toga, pojedinci bi trebali biti svjesni mogućih rizika i komplikacija povezanih s postupkom. Odabir kvalificiranog i iskusnog plastičnog kirurga ključan je za smanjenje ovih rizika i postizanje optimalnih rezultata.

Prije i postoperativna njega za operaciju liposukcije

Prije podvrgavanja liposukciji, pacijenti će se morati konzultirati sa svojim plastičnim kirurgom. Tijekom konzultacija kirurg će procijeniti zdravlje pacijenta i razgovarati o prednostima i rizicima postupka.

Različite vrste tretmana liposukcijom

U Glumičić Medical Group dostupno je nekoliko vrsta tretmana liposukcije. To uključuje tradicionalnu liposukciju, tumescentnu liposukciju, lasersku liposukciju i liposukciju potpomognutu ultrazvukom. Tradicionalna liposukcija najčešća je vrsta liposukcije, a uključuje korištenje kanile za isisavanje masnoće iz tijela. Tumescentna liposukcija uključuje ubrizgavanje otopine u mast kako bi se lakše uklonila. Laserska liposukcija koristi laser za ukapljivanje masnoće prije njenog uklanjanja. Liposukcija potpomognuta ultrazvukom koristi ultrazvučnu tehnologiju za razbijanje masnih stanica prije njihovog usisavanja. Cijene ovih tretmana variraju ovisno o količini sala koju treba ukloniti i području tijela koje se tretira. Cijene se kreću od 1.500 do 4.000 eura (11.174 do 29.663 kune).

Liposukcija u Glumičić Medical Group

U Glumičić Medical Group pacijenti mogu očekivati najvišu kvalitetu skrbi kvalificiranih i iskusnih plastičnih kirurga. Klinika koristi najnovije tehnologije i tehnike kako bi osigurala najbolje moguće rezultate za svoje pacijente. Tijekom konzultacija, plastični kirurg će procijeniti pacijentovo zdravlje i razgovarati o pacijentovim ciljevima i očekivanjima. Kirurg će zatim preporučiti najprikladniji tretman liposukcije za pacijenta na temelju njegovih individualnih potreba i preferencija.

Osim liposukcije, Glumičić Medical Group nudi široku paletu zahvata estetske kirurgije, uključujući povećanje grudi, facelifting, rinoplastiku i zatezanje trbuha. Klinika također nudi nekirurške postupke kao što su injekcije Botoxa, dermalni fileri i lasersko obnavljanje kože.

Primarijus dr. Siniša Glumičić osnivač je i vodeći plastični kirurg u Glumičić Medical Group, jednoj od najboljih klinika za plastičnu kirurgiju u Hrvatskoj. S preko 20 godina iskustva u plastičnoj kirurgiji, stekao je reputaciju visokokvalificiranog i iskusnog kirurga koji je posvećen pružanju izuzetne njege i rezultata svojim pacijentima.

Dr. Glumičić je diplomirao medicinu na Sveučilištu u Zagrebu i završio specijalizaciju iz plastične kirurgije u KBC-u Zagreb. Također je završio dodatnu obuku i certifikaciju iz estetske kirurgije, mikrokirurgije i kirurgije šake.

Kao pionir u području plastične kirurgije u Hrvatskoj, dr. Glumičić značajno je pridonio razvoju tehnika i prakse plastične kirurgije u zemlji. Također je objavio brojne znanstvene članke i izlagao na konferencijama i radionicama diljem svijeta.

Filozofija dr. Glumičića je pružiti svojim pacijentima

personaliziranu njegu i pažnju na detalje, osiguravajući postizanje najboljih mogućih rezultata. Vjeruje u korištenje najnovijih tehnika i tehnologija u plastičnoj kirurgiji kako bi smanjio rizike i osigurao optimalne rezultate za svoje pacijente.

U Glumičić Medical Groupi dr. Glumičić i njegov tim nude širok raspon zahvata plastične kirurgije, uključujući liposukciju, povećanje grudi, facelifting, rinoplastiku i još mnogo toga. Pacijenti mogu očekivati temeljito savjetovanje i procjenu prije bilo kojeg zahvata, kao i sveobuhvatnu skrb prije i poslije operacije kako bi se osigurao siguran i uspješan ishod.

Dr. Glumičić je vrlo cijenjen i iskusan plastični kirurg koji je svoju karijeru posvetio pružanju izuzetne njege i rezultata svojim pacijentima. Uz njegovo vodstvo i stručnost, Glumičić Medical Group postala je jedna od najboljih klinika za plastičnu kirurgiju u Hrvatskoj, privlačeći pacijente iz cijelog svijeta koji traže vrhunsku njegu i rezultate.

Glumičić Medical Group je vrhunska klinika za plastičnu kirurgiju za liposukcijske operacije u Hrvatskoj. Sa svojim kvalificiranim i iskusnim plastičnim kirurzima, najsuvremenijim tehnologijama i tehnikama te predanošću pružanju najviše kvalitete skrbi, pacijenti mogu postići željeni oblik i konture tijela uz minimalne rizike i komplikacije.

Liposukcija – Cijene zahvata

ZahvatCijena €Cijena kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA TRBUHA I STRUKA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.521,43 €19.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NOGE I STRAŽNJICE uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.521,43 €19.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NATKOLJENICA, POTKOLJENICA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.256,02 €17.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NADLAKTICA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom1.990,60 €15.000 kn
ZATEZANJE KOŽE NADLAKTICA – brachioplastica2.521,43 €19.000 kn
ABDOMINOPLASTIKA2.654,14 – 4.644,74 €20.000 – 35.000 kn
FEMOROPLASTIKA3.317,67 – 3.981,21 €25.000 – 30.000 kn

Powered by Aestetica Web Design © 2024