rinoplastika

Proces oporavka nakon liposukcije u Poliklinici Milojević

Liposukcija u Hrvatskoj je sve popularnija opcija za uklanjanje neželjene tjelesne masnoće s određenih dijelova tijela. Ovaj kozmetički postupak donosi brojne prednosti, no kao i svaka operacija, postoje i rizici koje pacijenti trebaju uzeti u obzir. U nastavku saznajte više o procesu oporavka nakon operacije liposukcije u Poliklinici Milojević te o tome kako se pripremiti za zahvat.

Liposukcija je kozmetički postupak koji uključuje uklanjanje neželjene tjelesne masnoće s određenih dijelova tijela. To je popularna opcija za pojedince koji su isprobali dijetu i vježbanje, ali još uvijek ne mogu postići željeni oblik tijela. Liposukcija je u Hrvatskoj sve veći trend zahvaljujući pristupačnim cijenama i kvalitetnoj medicinskoj skrbi koju nude klinike poput Poliklinike Milojević.

U ovom ćemo članku raspravljati o prednostima i rizicima liposukcije, čimbenicima koje treba uzeti u obzir pri odabiru postupka, prije i postoperativnoj njezi te o tome što pacijenti mogu očekivati tijekom razdoblja oporavka. Također ćemo vam pružiti informacije o tretmanima liposukcije dostupnim u Poliklinici Milojević i drugim tretmanima koji pacijentima mogu pomoći da postignu željene rezultate.

Zašto se radi

Liposukcija se izvodi radi poboljšanja konture tijela uklanjanjem viška masnih naslaga. Ovaj postupak se može raditi na različitim dijelovima tijela, uključujući bedra, trbuh, bokove, stražnjicu, leđa, ruke i lice. Liposukcija nije postupak mršavljenja i najprikladnija je za osobe koje već imaju idealnu težinu, ali imaju tvrdokorne masne džepove koji su otporni na dijetu i tjelovježbu.

Kako se pripremate

Prije podvrgavanja liposukciji, pacijenti bi trebali zakazati konzultacije s certificiranim plastičnim kirurgom. Tijekom konzultacija, kirurg će procijeniti pacijentovu medicinsku povijest, lijekove koje trenutno uzima i eventualne alergije kako bi utvrdio je li pacijent prikladan kandidat za zahvat.

Pacijenti moraju prestati pušiti i izbjegavati uzimanje aspirina ili bilo kojih drugih lijekova za razrjeđivanje krvi najmanje dva tjedna prije operacije. Pacijentima se također savjetuje da jedu zdravu prehranu i ostanu hidrirani u tjednima koji prethode zahvatu.

Kako bi se smanjio rizik od komplikacija, pacijenti moraju slijediti upute svog kirurga prije i nakon operacije. Također bi trebali obavijestiti svog kirurga o svim lijekovima, dodacima ili zdravstvenim problemima koje imaju prije zahvata.

Što možete očekivati

Operacija liposukcije može trajati nekoliko sati, ovisno o količini masnoće koja se uklanja i korištenoj tehnici. Zahvat se obično izvodi u općoj anesteziji ili lokalnoj anesteziji sa sedativima.

Tijekom postupka

Kirurg će napraviti male rezove u području liječenja i umetnuti tanku cjevčicu koja se naziva kanila. Kanila služi za usisavanje viška masnoće iz tijela. Kirurg će oblikovati tretirano područje kako bi postigao željenu konturu.

Nakon Zahvata

Nakon operacije, pacijenti će osjetiti bol, otekline i modrice. Pacijenti bi se trebali odmarati i izbjegavati naporne aktivnosti najmanje dva tjedna nakon operacije. Kirurg će dati lijekove protiv bolova za ublažavanje nelagode i antibiotike za sprječavanje infekcije.

Pacijenti će morati nositi kompresijsku odjeću kako bi se smanjilo oticanje i pospješilo zacjeljivanje. Odjevni predmet treba nositi najmanje četiri do šest tjedana nakon operacije. Pacijenti se mogu vratiti na posao i laganu aktivnost nakon jednog tjedna, ali moraju izbjegavati tjelovježbu i dizanje teških tereta najmanje četiri tjedna.

Mogućnosti financiranja dostupne pacijentima

Poliklinika Milojević nudi mogućnosti financiranja operacije liposukcije. Pacijenti mogu birati između različitih planova plaćanja za plaćanje postupka tijekom vremena. Klinika također prihvaća gotovinu, kreditne kartice i bankovne transfere.

Liposukcija u Poliklinici Milojević

Poliklinika Milojević vrhunska je klinika u Hrvatskoj koja nudi različite tretmane liposukcije. Certificirani plastični kirurzi klinike visoko su obučeni i imaju dugogodišnje iskustvo u izvođenju operacija liposukcije. Oni koriste najnoviju tehnologiju i tehnike kako bi osigurali optimalne rezultate za svoje pacijente.

Poliklinika nudi nekoliko vrsta tretmana liposukcije, uključujući tradicionalnu liposukciju, lasersku liposukciju i liposukciju potpomognutu ultrazvukom. Tradicionalna liposukcija najčešća je vrsta liposukcije, a uključuje korištenje kanile za isisavanje viška masnoće iz tijela. Laserska liposukcija i liposukcija potpomognuta ultrazvukom koriste energiju lasera i ultrazvuka za razgradnju masnoće prije nego što se usisava.

Cijena liposukcije

Cijene tretmana liposukcije u Poliklinici Milojević variraju ovisno o vrsti tretmana i područjima koja se tretiraju. Tradicionalna liposukcija kreće se od 1600 eura (12000 kn) po području, dok laserska liposukcija kreće od 1800 eura (13500 kn) po području. Liposukcija potpomognuta ultrazvukom već od 2000 eura (15000 kn) po području.

Ostali tretmani u ponudi Poliklinike Milojević

Poliklinika Milojević nudi i razne druge tretmane koji pacijentima mogu pomoći da postignu željene rezultate. Ovi tretmani uključuju zatezanje trbuha, podizanje tijela i prijenos masti.

Zatezanje trbuha, poznato i kao abdominoplastika, postupak je kojim se uklanja višak kože i masnoće s trbuha te zatežu trbušni mišići. Body lifting je postupak kojim se uklanja višak kože i masnoće s više dijelova tijela, poput bedara, stražnjice i trbuha. Prijenos masti je postupak koji uzima mast s jednog dijela tijela i ubrizgava je u drugo područje kako bi se dobio volumen.

Liposukcija je popularan kozmetički postupak koji može pomoći pojedincima da postignu željeni oblik tijela. To je siguran postupak kada ga izvodi certificirani plastični kirurg u medicinskoj ustanovi. Poliklinika Milojević vrhunska je klinika u Hrvatskoj koja nudi različite tretmane liposukcije koje izvode visoko obučeni i iskusni plastični kirurzi.

Prije podvrgavanja operaciji liposukcije, pacijenti bi trebali zakazati konzultacije s plastičnim kirurgom kako bi utvrdili jesu li prikladan kandidat za zahvat. Također bi trebali slijediti upute svog kirurga prije i nakon operacije kako bi smanjili rizik od komplikacija i osigurali optimalne rezultate.

Razmišljate li o liposukciji u Hrvatskoj, Poliklinika Milojević je najbolji izbor zbog svoje posvećenosti sigurnosti i zadovoljstvu pacijenata, pristupačnih cijena i kvalitetne medicinske skrbi. Kontaktirajte polikliniku još danas kako biste dogovorili konzultacije i učinili prvi korak prema postizanju željenog oblika tijela.

Liposukcija – Cijene zahvata

ZahvatCijena €Cijena kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA TRBUHA I STRUKA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.521,43 €19.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NOGE I STRAŽNJICE uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.521,43 €19.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NATKOLJENICA, POTKOLJENICA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.256,02 €17.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NADLAKTICA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom1.990,60 €15.000 kn
ZATEZANJE KOŽE NADLAKTICA – brachioplastica2.521,43 €19.000 kn
ABDOMINOPLASTIKA2.654,14 – 4.644,74 €20.000 – 35.000 kn
FEMOROPLASTIKA3.317,67 – 3.981,21 €25.000 – 30.000 kn

Powered by Aestetica Web Design © 2024