rinoplastika

Liposukcija u Poliklinici Marin Med: svjedočanstva pacijenata

Liposukcija u Hrvatskoj postaje sve popularnija. Ako razmišljate o uklanjanju viška masnoće s dijelova tijela poput trbuha, bedara, stražnjice, bokova, ruku, vrata ili lica, Poliklinika Marin Med nudi učinkovit tretman uz pomoć iskusnog tima plastičnih kirurga. Ovdje ćemo raspravljati o prednostima, rizicima, mjerama opreza, i očekivanjima operacije liposukcije, kao i mogućnostima financiranja dostupnim pacijentima.

Liposukcija je zahvat estetske kirurgije koji uključuje uklanjanje viška masnoće s određenih dijelova tijela. Ovaj zahvat je posljednjih godina sve popularniji, posebice u Hrvatskoj. Mnogi se odlučuju na liposukciju kako bi poboljšali svoj izgled, podigli samopouzdanje i postigli željeni oblik tijela. Ako razmišljate o operaciji liposukcije, bitno je razumjeti dobrobiti i rizike postupka, kao i čimbenike koje treba uzeti u obzir pri odabiru postupka.

U Poliklinici Marin Med imamo tim iskusnih i kvalificiranih plastičnih kirurga koji su specijalizirani za operaciju liposukcije. Naša je klinika predana pružanju našim pacijentima sigurnih i učinkovitih tretmana liposukcije koji zadovoljavaju njihove jedinstvene potrebe i ciljeve. U ovom ćemo članku raspravljati o prednostima i rizicima operacije liposukcije i drugim važnim informacijama koje pacijenti trebaju znati prije podvrgavanja ovom postupku.

Zašto se radi

Liposukcija se obično radi kako bi se uklonio višak masnoće s dijelova tijela koji ne reagiraju dobro na dijetu i tjelovježbu. Ta područja mogu uključivati trbuh, bedra, stražnjicu, bokove, ruke i vrat. Liposukcija se također može koristiti za uklanjanje masnoće s lica, primjerice u području brade i vrata.

Kako se pripremiti

Prije nego što se podvrgnete operaciji liposukcije, morat ćete se sastati s jednim od naših plastičnih kirurga radi konzultacija. Tijekom ovih konzultacija, naš kirurg će procijeniti vaše zdravlje i povijest bolesti kako bi utvrdio jeste li dobar kandidat za liposukciju. Također ćete razgovarati o svojim ciljevima i očekivanjima od postupka i postaviti sva pitanja koja možda imate.

Tijekom postupka

Operacija liposukcije obično traje između jednog i četiri sata, ovisno o opsegu zahvata. Naš plastični kirurg napravit će male rezove na ciljanim područjima i umetnuti tanku, šuplju cjevčicu koja se naziva kanila. Kanila će se koristiti za usisavanje viška masnoće iz ciljanih područja.

Nakon zahvata

Nakon zahvata morat ćete nositi kompresijsku odjeću kako biste smanjili otekline i poduprli svoje tijelo dok zacjeljuje. Možete osjetiti bol, otekline i modrice, ali ti simptomi obično nestanu u roku od nekoliko tjedana. Naš plastični kirurg će vam dati upute kako se brinuti za sebe nakon zahvata i kada se možete vratiti svojim normalnim aktivnostima.

Mogućnosti financiranja dostupne pacijentima

U Poliklinici Marin Med nudimo mogućnosti financiranja kako bismo svojim pacijentima učinili operaciju liposukcije pristupačnijom. Naše mogućnosti financiranja uključuju planove plaćanja koji vam omogućuju da tijekom vremena platite svoj postupak, kao i financiranje putem zajmodavaca trećih strana.

Liposukcija u Poliklinici Marin Med

U Poliklinici Marin Med predani smo pružanju sigurnih i učinkovitih tretmana liposukcije našim pacijentima koji zadovoljavaju njihove jedinstvene potrebe i ciljeve. Naši plastični kirurzi imaju dugogodišnje iskustvo i visoko su vješti u izvođenju operacija liposukcije. Koristimo najnoviju tehnologiju i tehnike kako bismo osigurali da naši pacijenti dobiju najbolje moguće rezultate zahvata.

Naša klinika nudi i niz drugih kozmetičkih tretmana kako bi pomogli našim pacijentima da postignu željene rezultate. Ovi tretmani uključuju zatezanje trbuha, povećanje grudi, podizanje lica itd. Naši plastični kirurzi radit će s vama na razvoju personaliziranog plana liječenja koji zadovoljava vaše jedinstvene potrebe i ciljeve.

Zahvati i cijena liposukcije

U Poliklinici Marin Med nudimo nekoliko vrsta tretmana liposukcije, uključujući tradicionalnu liposukciju, lasersku liposukciju

osukcija i liposukcija potpomognuta ultrazvukom. Cijena operacije liposukcije može varirati ovisno o vrsti zahvata, opsegu operacije i području tijela koje se tretira.

Tradicionalna liposukcija, također poznata kao liposukcija uz pomoć usisavanja, koristi kanilu za usisavanje viška masnoće iz ciljanih područja. Cijena tradicionalne liposukcije u Poliklinici Marin Med kreće se od 20.000 kn (oko 2.700 eura).

Laserska liposukcija, također poznata kao SmartLipo, koristi laser za ukapljivanje masnih stanica prije nego što se usisavaju. Ovaj postupak može biti manje invazivan i može dovesti do manje modrica i oteklina u usporedbi s tradicionalnom liposukcijom. Cijena laserske liposukcije u Poliklinici Marin Med kreće se od 25.000 kn (oko 3400 eura).

Liposukcija potpomognuta ultrazvukom, također poznata kao Vaser liposukcija, koristi ultrazvučnu energiju za razbijanje masnih stanica prije nego što se usisavaju. Ovaj postupak također može biti manje invazivan i može dovesti do manje modrica i oteklina u usporedbi s tradicionalnom liposukcijom. Cijena liposukcije uz pomoć ultrazvuka u Poliklinici Marin Med kreće se od 30.000 kuna (oko 4100 eura).

Važno je napomenuti da cijena operacije liposukcije može varirati ovisno o nekoliko čimbenika. Ti čimbenici mogu uključivati iskustvo i kvalifikacije kirurga, lokaciju klinike i opseg postupka. Također je važno uzeti u obzir troškove prije i postoperativne njege, kao što su konzultacije, kontrolni pregledi i trošak kompresijske odjeće.

Ostali tretmani koje nudi Poliklinika Marin Med

Osim liposukcije, Poliklinika Marin Med nudi niz drugih kozmetičkih tretmana koji pacijentima pomažu u postizanju željenih rezultata. Ovi tretmani uključuju zatezanje trbuha, povećanje grudi, podizanje lica itd.

Operacija zatezanja trbuha, također poznata kao abdominoplastika, uključuje uklanjanje viška kože i masnoće s trbuha i zatezanje trbušnih mišića. Ovaj postupak može biti dobra opcija za pacijente koji su značajno izgubili na težini ili imaju višak kože i masnoće u području trbuha. Cijena operacije zatezanja trbuha u Poliklinici Marin Med kreće se od 30.000 kuna (oko 4100 eura).

Operacija povećanja grudi uključuje ugradnju implantata za povećanje veličine i volumena grudi. Ovaj postupak može biti dobra opcija za pacijentice koje žele poboljšati oblik i veličinu svojih grudi. Cijena operacije povećanja grudi u Poliklinici Marin Med kreće se od 35.000 kuna (oko 4.800 eura).

Kirurški zahvat faceliftinga uključuje uklanjanje viška kože i zatezanje donjih mišića lica kako bi se smanjili znakovi starenja. Ovaj zahvat može biti dobra opcija za pacijente koji žele postići mladolik i osvježen izgled. Cijena operacije faceliftinga u Poliklinici Marin Med kreće se od 50.000 kn (oko 6800 eura).

Svjedočanstva pacijenata liposukcije u Poliklinici Marin Med

U Poliklinici Marin Med ponosni smo što svojim pacijentima pružamo sigurne i učinkovite tretmane liposukcije koji zadovoljavaju njihove jedinstvene potrebe i ciljeve. Naši pacijenti dolaze iz svih društvenih slojeva i imaju različite razloge za podvrgavanje operaciji liposukcije. Evo nekoliko svjedočanstava pacijenata kako biste dobili ideju o njihovim iskustvima:

Anna iz Križevca

“Godinama sam se borila s tvrdokornim salom na trbuhu i bedrima, unatoč tome što sam isprobala sve moguće dijete i programe vježbanja. Odlučila sam se podvrgnuti liposukciji u Poliklinici Marin Med i bila je to jedna od najboljih odluka koje sam donijela. Zahvat je bio jednostavan, a razdoblje oporavka puno kraće nego što sam očekivao. Oduševljena sam rezultatima i toplo bih preporučila ovu kliniku svima koji razmišljaju o liposukciji.”

Marko iz Vinovca

“Oduvijek sam bio svjestan svojeg trbuha i odlučio sam se podvrgnuti liposukciji u Poliklinici Marin Med. Imalo sam tremu zbog zahvata, no plastični kirurg me smirio i sve pomno objasnio. Zahvat je prošao bez problema, a razdoblje oporavka bilo je lakše nego što sam očekivao. Sada sam sigurniji u svoj izgled i jako sam zahvalan timu Poliklinike Marin Med.”

Petra iz Zagreba

“Nakon što sam dobila dvoje djece, mučila sam se s mršavjenjem te mi je ostao višak masnoće na trbuhu i bedrima. Odlučila sam se podvrgnuti liposukciji u Poliklinici Marin Med i to je najbolja odluka koju sam mogla donijeti. Plastični kirurg imao je nevjerojatno razumijevanje i podršku tijekom cijelog procesa, a rezultati su nadmašili moja očekivanja. Sada se osjećam ugodnije i sigurnije u svom tijelu i ne mogu biti sretnija svojim iskustvom u ovoj klinici.”

Ova svjedočanstva pacijenata ističu pozitivna iskustva koja su pacijenti imali s operacijom liposukcije u Poliklinici Marin Med. Naši plastični kirurzi predani su pružanju najviše razine skrbi našim pacijentima i osiguravanju postizanja željenih rezultata. Ako razmišljate o operaciji liposukcije, preporučujemo vam da zakažete konzultacije s jednim od naših iskusnih plastičnih kirurga kako biste razgovarali o svojim mogućnostima.

Operacija liposukcije može biti siguran i učinkovit način uklanjanja viška masnoće s određenih dijelova tijela. Naši iskusni i kvalificirani plastični kirurzi u Poliklinici Marin Med predani su pružanju sigurnih i učinkovitih tretmana liposukcije našim pacijentima koji zadovoljavaju njihove jedinstvene potrebe i ciljeve. Nudimo nekoliko vrsta tretmana liposukcije, kao i druge kozmetičke tretmane kako bi pacijenti postigli željene rezultate. Ako razmišljate o operaciji liposukcije ili drugim kozmetičkim tretmanima, preporučujemo vam da zakažete konzultacije s jednim od naših plastičnih kirurga kako bismo razgovarali o vašim mogućnostima i odredili najbolji plan liječenja za vas.

Liposukcija – Cijene zahvata

ZahvatCijena €Cijena kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA TRBUHA I STRUKA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.521,43 €19.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NOGE I STRAŽNJICE uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.521,43 €19.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NATKOLJENICA, POTKOLJENICA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.256,02 €17.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NADLAKTICA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom1.990,60 €15.000 kn
ZATEZANJE KOŽE NADLAKTICA – brachioplastica2.521,43 €19.000 kn
ABDOMINOPLASTIKA2.654,14 – 4.644,74 €20.000 – 35.000 kn
FEMOROPLASTIKA3.317,67 – 3.981,21 €25.000 – 30.000 kn

Powered by Aestetica Web Design © 2024