rinoplastika

Dijelovi tijela koji se mogu tretirati liposukcijom u Poliklinici Kovjanić

U ovom članku ćemo se baviti tretmanima liposukcije koje nudi Poliklinika Kovjanić za uklanjanje viška masnoće s različitih dijelova tijela. Pročitajte o prednostima, rizicima, čimbenicima koji utječu na izbor postupka, te saznajte kako pravilno pripremiti sebe za ovaj kirurški zahvat i kako se brzo oporaviti.

Liposukcija je popularan kozmetički postupak koji pomaže pojedincima da uklone višak masnoće s određenih dijelova tijela. To je sigurna i učinkovita opcija za one koji se bore s tvrdokornim masnim naslagama koje ne reagiraju na dijetu i tjelovježbu. Poliklinika Kovjanić pouzdana je klinika za plastičnu kirurgiju u Hrvatskoj koja nudi različite tretmane liposukcije kako bi pacijenti postigli željene rezultate.

U ovom članku ćemo govoriti o različitim dijelovima tijela koji se mogu tretirati liposukcijom u Poliklinici Kovjanić. Također ćemo pružiti informacije o prednostima i rizicima svakog postupka, kao i čimbenike koje treba uzeti u obzir pri odabiru postupka.

Prednosti i rizici liposukcije

Liposukcija nudi mnoge prednosti, uključujući poboljšane konture tijela, povećano samopouzdanje i poboljšani fizički izgled. Međutim, kao i kod svakog kirurškog zahvata, postoje i rizici. Neki rizici uključuju krvarenje, infekciju, nepravilnosti na koži i asimetriju.

Čimbenici koje treba uzeti u obzir pri odabiru postupka

Prilikom odabira postupka liposukcije potrebno je uzeti u obzir nekoliko čimbenika, uključujući područje(a) koje treba tretirati, količinu masnoće koju treba ukloniti, cjelokupno zdravlje pacijenta i željeni ishod. Neophodno je razgovarati o ovim čimbenicima s kvalificiranim plastičnim kirurgom kako bi se odredio najbolji postupak za jedinstvenu situaciju svakog pacijenta.

Prije i poslijeoperacijska njega

Pacijenti moraju slijediti posebne upute o njezi prije i poslije operacije kako bi osigurali uspješan postupak liposukcije. Prije zahvata pacijenti trebaju izbjegavati pušenje, prestati uzimati određene lijekove i organizirati prijevoz do i od klinike. Nakon zahvata pacijenti će morati nositi kompresijsku odjeću, izbjegavati određene aktivnosti i uzimati propisane lijekove za ublažavanje boli i otekline.

Nakon Zahvata

Nakon postupka liposukcije, pacijenti će osjetiti određenu nelagodu, otekline i modrice. Neophodno je pridržavati se svih postoperativnih uputa kako bi se osigurao nesmetan i brz oporavak. Pacijenti mogu očekivati rezultate u roku od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci, ovisno o opsegu postupka.

Rezultati liječenja

Operacija liposukcije nudi značajan napredak u oblikovanju tijela i uklanjanju tvrdokornih masnih naslaga. Pacijenti mogu očekivati da će na tretiranim područjima vidjeti oblikovaniji i zategnutiji izgled. Međutim, rezultati postupka ovisit će o nekoliko čimbenika, uključujući cjelokupno zdravlje pacijenta, količinu uklonjene masnoće i određena područja koja se tretiraju.

Mogućnosti financiranja

Poliklinika Kovjanić nudi različite mogućnosti financiranja kako bi pacijenti postigli željene rezultate bez trošenja novca. Pacijenti mogu birati između različitih planova plaćanja, uključujući mjesečne rate, kako bi postupak učinili pristupačnijim.

Kako radi liposukcija?

Liposukcija radi korištenjem usisnog uređaja za uklanjanje viška masnoće s određenih dijelova tijela. Plastični kirurg će napraviti male rezove na ciljanom području (područjima) i umetnuti kanilu za uklanjanje masnoće. Postupak je siguran i učinkovit i može se koristiti na različitim dijelovima tijela.

Koliko kilograma mogu izgubiti liposukcijom?

Liposukcija nije postupak mršavljenja. Umjesto toga, to je postupak oblikovanja tijela koji uklanja tvrdokorne masne naslage s određenih dijelova tijela. Količina masnoće koja se može ukloniti tijekom postupka ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući cjelokupno zdravlje pacijenta i određena područja koja se tretiraju.

Tko je prikladan za liposukciju

Liposukcija je prikladna za osobe koje imaju tvrdoglave masne naslage na određenim dijelovima tijela koje ne reagiraju na dijetu i tjelovježbu. To nije postupak mršavljenja i nije prikladan za osobe koje su pretile ili imaju značajne zdravstvene probleme. Važno je da potencijalni pacijenti imaju realna očekivanja i razumiju ograničenja postupka. Konzultacija s kvalificiranim plastičnim kirurgom može pomoći u određivanju je li liposukcija prikladna opcija za jedinstvenu situaciju pojedinca.

Dijelovi tijela koji se mogu tretirati liposukcijom

Trbuh i struk: Liposukcijom se može ukloniti višak masnoće s područja trbuha i struka, što rezultira zategnutijim i definiranijim strukom.

  • Bokovi i bedra: Liposukcija može poboljšati oblik bokova i bedara, što rezultira oblikovanijim i proporcionalnijim donjim dijelom tijela.
  • Ruke: Liposukcijom se može ukloniti višak masnoće s nadlaktica, što rezultira zategnutijim i definiranijim izgledom.
  • Brada i vrat: liposukcijom se može ukloniti višak masnoće s područja brade i vrata, što rezultira izraženijom linijom čeljusti i mlađahnijim izgledom.
  • Leđa: Liposukcijom se može ukloniti višak masnoće s leđa, što rezultira oblikovanijim i zategnutijim izgledom.
  • Liposukcija je kirurški zahvat kojim se uklanja višak masnoće s određenih dijelova tijela kako bi se poboljšale konture i izgled tijela. U Poliklinici Kovjanić, klinici za plastičnu kirurgiju od povjerenja u Hrvatskoj, dostupni su tretmani liposukcije za različita područja tijela.
  • Trbuh i struk su najčešće tretirana područja u zahvatima liposukcije. To je zato što ta područja često pohranjuju tvrdokornu mast koja je otporna na dijete i tjelovježbu. Postupak uključuje uklanjanje viška masnoće sa središnjeg dijela tijela, što rezultira zategnutijim i definiranijim strukom.
  • Još jedno popularno područje za liposukciju su bokovi i bedra. Ovaj postupak može poboljšati oblik bokova i bedara, što rezultira oblikovanijim i proporcionalnijim donjim dijelom tijela. Pacijenti mogu postići glatkije i zategnutije noge i vitkiji ukupni izgled.
  • Liposukcijom se također može ukloniti višak masnoće s ruku. Ovaj postupak cilja na nadlaktice kako bi se uklonila opuštena koža i višak masnoće, što rezultira zategnutijim i definiranijim izgledom. Pacijenti mogu postići isklesanije i zategnutije ruke.
  • Područje brade i vrata također je uobičajeno područje za tretman liposukcije. Ovim postupkom uklanja se višak masnoće s područja brade i vrata, što rezultira izraženijom linijom čeljusti i mladolikim izgledom. Pacijenti mogu postići oblikovaniji i zategnutiji vrat i bradu.

 

Liposukcija može ukloniti višak masnoće s leđa, što rezultira oblikovanijim i zategnutijim izgledom. Ovaj postupak je popularan kod pacijenata koji imaju višak masnog tkiva u gornjem i donjem dijelu leđa. Pacijenti mogu postići glatkija i zategnutija leđa i izraženiji struk.

Liposukcija nije postupak mršavljenja. Umjesto toga, to je postupak oblikovanja tijela koji uklanja tvrdokorne masne naslage s određenih dijelova tijela. Količina masnoće koja se može ukloniti tijekom postupka ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući cjelokupno zdravlje pacijenta i određena područja koja se tretiraju.

Zahvati liposukcije obično se izvode u općoj anesteziji ili lokalnoj anesteziji sa sedativima. Zahvat može trajati nekoliko sati, ovisno o opsegu tretmana. Pacijenti mogu osjetiti nelagodu, otekline i modrice nakon postupka. Ključno je pridržavati se svih postoperativnih uputa kako bi se osigurao nesmetan i brz oporavak.

U Poliklinici Kovjanić dostupni su tretmani liposukcije za različite dijelove tijela, uključujući trbuh i struk, bokove i bedra, ruke, bradu i vrat te leđa. Pacijenti mogu postići poboljšane konture tijela te zategnutiji i definiraniji izgled na tretiranim područjima. Bitno je razgovarati o svim čimbenicima s kvalificiranim plastičnim kirurgom prije podvrgavanja bilo kojem zahvatu liposukcije.

Liposukcija je sigurna i učinkovita opcija za osobe koje se bore s tvrdoglavim masnim naslagama na određenim dijelovima tijela. Poliklinika Kovjanić nudi različite tretmane liposukcije kako bi pacijenti postigli željene rezultate. Važno je razmotriti dobrobiti i rizike svakog zahvata, kao i čimbenike kao što su pre- i postoperativna skrb i mogućnosti financiranja. Savjetovanje s kvalificiranim plastičnim kirurgom može pomoći u određivanju najboljeg postupka za jedinstvenu situaciju pojedinca.

Liposukcija – Cijene zahvata

ZahvatCijena €Cijena kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA TRBUHA I STRUKA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.521,43 €19.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NOGE I STRAŽNJICE uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.521,43 €19.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NATKOLJENICA, POTKOLJENICA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom2.256,02 €17.000 kn
LASERSKA LIPOSUKCIJA NADLAKTICA uz zatezanje kože Nd:YAG laserom1.990,60 €15.000 kn
ZATEZANJE KOŽE NADLAKTICA – brachioplastica2.521,43 €19.000 kn
ABDOMINOPLASTIKA2.654,14 – 4.644,74 €20.000 – 35.000 kn
FEMOROPLASTIKA3.317,67 – 3.981,21 €25.000 – 30.000 kn

Powered by Aestetica Web Design © 2024