plastična kirurgija
Mirna Valić

Transformacija života kroz estetsku medicinu: utjecaj dr. Dudukovića

Zanima li vas kako estetska medicina može promijeniti živote? Upoznajte dr. Mladena Dudukovića, kirurga koji je ostavio značajan utjecaj na području estetske medicine. Njegov jedinstven skup vještina i strast za pomaganjem ljudima da izgledaju i osjećaju se bolje, priskrbili su mu reputaciju vodećeg stručnjaka u industriji.

Dr. Mladen Duduković je renomirani plastični i estetski kirurg iz Zagreba, koji je stekao reputaciju jednog od najutjecajnijih i najuspješnijih kirurga u zemlji. Istražujemo ranu karijeru i obrazovanje dr. Dudukovića, njegovu specijalizaciju, jedinstvene vještine i njegov rad kao međunarodnog trenera i edukatora.

Opsežna izobrazba i specijalizacija iz plastične i estetske kirurgije pomogla je dr. Mladenu Dudukoviću da postane jedan od najutjecajnijih i najuglednijih estetskih kirurga u Hrvatskoj. Duduković je kroz godine rada i predanosti usavršavao svoje vještine i znanje kako bi svojim pacijentima pružio najkvalitetniju moguću skrb.

Od specijalizacije do usavršavanja

Njegov put do zvanja plastičnog i estetskog kirurga započeo je školovanjem u V. gimnaziji i Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Specijalizaciju iz plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije završio je na KBC-u u Zagrebu, gdje je razvio interes za estetiku. Nastavio se usavršavati kako bi unaprijedio svoje znanje i vještine. Dr. Duduković je završio dio specijalističkog usavršavanja kao stipendist u The Johns Hopkins Hospital u Baltimoreu, MD. Ova mu je specijalizacija omogućila da se upozna s najnovijim dostignućima u području plastične i estetske kirurgije.

Specijalizacija i obuka dr. Dudukovića odigrali su ključnu ulogu u njegovom uspjehu kao plastičnog i estetskog kirurga. Kroz obuku je stekao stručnost i znanje za izvođenje širokog spektra kirurških zahvata, uključujući facelifting, povećanje grudi i liposukciju.

Njegovo usavršavanje također ga je približilo najnovijim dostignućima u tehnologiji koja se koristi u plastičnoj i estetskoj kirurgiji. Svoje znanje i stručnost prenosi u svoje klinike u Zagrebu, gdje koristi najsuvremenije tehnologije kako bi svojim pacijentima pružio najučinkovitije moguće tretmane.

Jedna od takvih tehnologija je laserski potpomognuta liposukcija koju je dr. Duduković intenzivno istraživao za svoj znanstveni doktorat iz područja estetske kirurgije. Kroz svoje istraživanje otkrio je učinkovitost ove tehnologije u oblikovanju tijela, što je dovelo do objavljivanja njegovih otkrića u raznim recenziranim časopisima.

Specijalizacija i obuka dr. Dudukovića dali su mu jedinstven skup vještina koje ga izdvajaju od ostalih estetskih kirurga na tržištu. Kombinira svoja znanja i vještine iz klasične plastične i estetske kirurgije sa svojom stručnošću u neinvazivnim tehnikama i tehnologijama pomlađivanja. Ova jedinstvena kombinacija omogućuje mu izradu personaliziranih i učinkovitih planova liječenja za svoje pacijente.

Njegova obuka u neinvazivnim tehnikama omogućuje mu da svojim pacijentima ponudi tretmane poput botoksa i dermalnih punila. Njegova stručnost u kirurškim intervencijama, uključujući facelifting i povećanje grudi, jamči da pacijentima može pružiti mogućnost podvrgavanja invazivnijim zahvatima ako je potrebno.

Znanstveni doktorat

Njegova specijalizacija i obuka bili su ključni za njegov uspjeh kao plastičnog i estetskog kirurga. Kroz svoje usavršavanje razvio je stručnost i znanje kako bi svojim pacijentima pružio cijeli niz mogućnosti za njihove estetske potrebe. Njegov jedinstven skup vještina omogućuje mu izradu personaliziranih planova liječenja za svoje pacijente, osiguravajući da dobiju najkvalitetniju moguću skrb. Napretkom tehnologije, uz opsežna istraživanja, dr. Duduković je predvodnik najnovijih dostignuća u području plastične i estetske kirurgije. Sve u svemu, njegova specijalizacija i usavršavanje učinili su ga jednim od najcjenjenijih i najtraženijih plastičnih i estetskih kirurga u Hrvatskoj.

Uz specijalizaciju i usavršavanje dr. Duduković završio je znanstveni doktorat iz područja estetske kirurgije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Njegovo se istraživanje usredotočilo na upotrebu laserski potpomognute liposukcije u oblikovanju tijela, a njegovi su nalazi objavljeni u raznim recenziranim časopisima.

Pomlađivanje lica jedinstvenim skupom vještina

Dr. Mladen Duduković visoko je vješt plastični i estetski kirurg koji je stekao reputaciju svojim jedinstvenim vještinama koje spajaju klasičnu plastičnu i estetsku kirurgiju s neinvazivnim tehnikama i tehnologijama pomlađivanja. Njegova posebna strast leži u pomlađivanju lica, au ovom članku ćemo se pozabaviti njegovim estetskim interesima, njegovim jedinstvenim pristupom pomlađivanju lica i nizom tretmana koje nudi.

Zanimanje za estetiku i težnja za savršenstvom dr. Dudukovića doveli su do toga da razvije posebnu strast prema pomlađivanju lica. On razumije da je lice najistaknutiji i najizražajniji dio tijela te da proces starenja može značajno utjecati na samopouzdanje i opću dobrobit osobe. Stoga je svoju karijeru posvetio razvoju jedinstvenog skupa vještina koje se mogu baviti različitim znakovima starenja koji se pojavljuju na licu.

Kombinacija kirurških i neinvazivnih tehnika

Jedinstveni skup vještina dr. Dudukovića izdvaja ga od ostalih estetskih kirurga. Njegovo veliko iskustvo u klasičnoj plastičnoj i estetskoj kirurgiji nadopunjeno je stručnošću u neinvazivnim tehnikama i tehnologijama pomlađivanja. Vjeruje da je svaki pacijent jedinstven, a njegove vještine mu omogućuju da pruži personalizirane i učinkovite planove liječenja koji odgovaraju specifičnim potrebama svakog pacijenta.

Jedna od tehnika koju koristi za pomlađivanje lica je kombinacija kirurških i neinvazivnih zahvata, koju naziva “suvremenim pomlađivanjem”. Ovaj pristup uključuje kombiniranje kirurških postupaka poput faceliftinga i operacija kapaka s neinvazivnim tretmanima poput Botoxa i dermalnih punila kako bi se postigli optimalni rezultati. Dr. Duduković smatra da ova tehnika omogućuje prirodnije pomlađivanje jer se na holistički način suočava s različitim znakovima starenja.

Druga tehnika koju koristi je korištenje najnovijih tehnologija pomlađivanja, poput lasera, radiofrekvencije i ultrazvuka. Ove tehnologije mogu pomoći u zatezanju i podizanju kože, smanjenju bora i finih linija te poboljšanju ukupne teksture i tonusa kože. Dr. Duduković je vrlo vješt u korištenju ovih tehnologija i postigao je izvrsne rezultate za svoje pacijente.

Poliklinike dr. Dudukovića nude cijeli niz tretmana pomlađivanja lica, od neinvazivnih zahvata poput botoxa i dermalnih filera do invazivnijih operacija poput faceliftinga i operacija kapaka. Plan liječenja svakog pacijenta je prilagođen njegovim specifičnim potrebama, a dr. Duduković s njima blisko surađuje kako bi postigli željene rezultate.

Za pacijente koji zahtijevaju kirurške zahvate, dr. Duduković primjenjuje najnovije tehnike kako bi smanjio ožiljke i osigurao brz oporavak. On razumije da ovi postupci mogu biti zastrašujući za neke pacijente i odvoji vrijeme kako bi im objasnio postupak i odgovorio na sva njihova pitanja.

Za pacijente koji preferiraju neinvazivne tretmane, dr. Duduković nudi niz mogućnosti, uključujući botox i dermalne punila, laserske tretmane te tretmane radiofrekvencijom i ultrazvukom. Ovi tretmani mogu pomoći u smanjenju bora i finih linija, poboljšati teksturu i tonus kože te riješiti druge znakove starenja na licu.

Svojim talentom, predanošću i osjećajem za lijepo dr. Duduković postao je jedan od najutjecajnijih estetskih kirurga u Hrvatskoj. Zaslužio je povjerenje svojih klijenata koji cijene njegovu stručnost i objektivnost u estetskoj procjeni i izradi planova pomlađivanja, kao i u samom procesu estetskog tretmana.

Međunarodni trener i edukator

Stručnost dr. Dudukovića prepoznala je Sinclair Pharma, svjetski poznata francuska farmaceutska kompanija, koja ga je imenovala za međunarodnog trenera i edukatora. Ova mu uloga omogućuje da svoje znanje i vještine podijeli s drugim stručnjacima na tom području, dodatno učvršćujući svoju reputaciju vodećeg estetskog kirurga.

U veljači 2018. dr. Duduković otvara svoju Polikliniku, jednu od najmodernijih klinika u području estetske medicine i estetske kirurgije u regiji. Klinika se nalazi u srcu Zagreba, na Lenuzzijevoj potkovi, i raspolaže vrhunskom opremom.

Poliklinike dr. Dudukovića nude cijeli niz tretmana, od neinvazivnih zahvata poput botoxa i dermalnih filera do invazivnijih operacija poput faceliftinga, povećanja grudi i oblikovanja tijela. Klinika nudi i inovativne tretmane kao što su Emsculpt sustav za oblikovanje tijela i Silhouette Soft thread lift. Tim dr. Dudukovića visoko je stručan i obučen te blisko surađuje s pacijentima kako bi razvio personalizirane planove liječenja koji zadovoljavaju njihove individualne potrebe i ciljeve.

Utjecaj dr. Dudukovića vidljiv je u pričama o iskustvu njegovih pacijenata. Mnogi klijenti doživjeli su transformacije koje su im promijenile život, poboljšavši ne samo svoj izgled, već i samopouzdanje i ukupnu kvalitetu života. Njegovi pacijenti  osjećaju više samopouzdanja u privatnom i profesionalnom životu, a mnogi su izrazili zahvalnost na stručnosti, ljubaznosti i suosjećajnosti dr. Dudukovića.

Dr. Mladen Duduković ostvario je značajan utjecaj na području plastične i estetske kirurgije, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Njegove jedinstvene vještine, predanost i strast prema estetici učinile su ga jednim od najcjenjenijih i najtraženijih estetskih kirurga na tržištu. Svojim radom promijenio je živote mnogih pacijenata, pomažući im da ostvare svoje estetske ciljeve i poboljšaju svoje opće dobro.

Estetska kirugija – Cijene u Hrvatskoj

Lice i vrat

ZahvatCijena (€)Cijena (kn)
Korekcija očnih kapaka (donji ili gornji) – lokalna anestezija1.0628.001,64
Korekcija očnih kapaka (donji ili gornji) – opća anestezija1.59312.002,46
Korekcija očnih kapaka (donji i gornji) – opća anestezija2.39018.007,46
Korekcija nosa (rinoplastika ili septorinoplastika)2.522 – 2.92019.002,01 – 22.000,74
Korekcija devijacije septuma (septoplastika)2.124 – 2.39016.003,28 – 18.007,46
Sekundarna korekcija nosa3.186 – 3.71624.004,92 – 28.001,55
Korekcija rascjepa usne, nosa i nepca2.39018.007,46
Korekcija ušiju – lokalna anestezija1.1959.003,73
Korekcija ušiju – opća anestezija1.99115.001,19
Korekcija brade ugradnjom implantata2.39018.007,46
Korekcija brade osteotomijom3.31925.007,01
VASERlipo ultrazvučna liposukcija podbratka1.85914.006,64
VASERlipo ultrazvučna liposukcija vrata2.12416.003,28
Face Lifting3.849 – 4.24829.000,29 – 32.006,56
Mini lifting lica2.39018.007,46
Lifting obrva1.32810.005,82
Lifting obrva – opća anestezija1.99115.001,19
Lifting vrata2.39018.007,46
Lifting srednjeg dijela lica2.12416.003,28
Lip Lift – kirurško podizanje usne1.32810.005,82
Redukcija bukalnih masnih jastučića1.32810.005,82
Lipofiling lica1.328 – 2.655

10.005,82 – 20.004,10

Grudi

ZahvatCijena (€)Cijena (kn)
Povećanje grudi – okrugli implantati Mentor4.11531.004,47
Povećanje grudi – anatomski implantati Mentor4.38033.001,11
Povećanje i podizanje grudi – okrugli implantati4.77936.007,38
Povećanje i podizanje grudi – anatomski implantati5.04438.004,02
Povećanje grudi vlastitim masnim tkivom5.04438.004,02
Podizanje grudi4.24832.006,56
Smanjenje grudi4.64635.005,29
Korekcija asimetrije grudi3.982 – 4.64630.002,38 – 35.005,29
Korekcija grudi po operaciji tumora3.319 – 5.30925.007,01 – 40.000,66
Korekcija veličine areola1.85914.006,64
Smanjenje muških grudi kirurška metoda3.98230.002,38
Smanjenje muških grudi VaserLipo2.78821.006,19
Uklanjanje fibrocističnih promjena u dojci1.062 – 1.5938.001,64 – 12.002,46

Tijelo

ZahvatCijena (€)Cijena (kn)
Abdominoplastika5.04438.004,02
Abdominoplastika – VASERlipo jedna regija6.23847.000,21
Oblikovanje stražnjice vlastitim masnim tkivom5.97345.003,57
Kirurško podizanje stražnjice3.71728.005,74
Zatezanje nadlaktica (brahioplastika)3.31925.007,01
Kirurško zatezanje unutarnje strane natkoljenica4.64635.005,29
Korekcija stidnih usana (labioplastika) – lokalna anestezija1.32810.005,82
Korekcija stidnih usana (labioplastika) – opća anestezija1.99115.001,19
VASERlipo ultrazvučna liposukcija trbuha3.71728.005,74
VASERlipo ultrazvučna liposukcija ostalih dijelova tijela – veća regija (1)2.52219.002,01
VASERlipo ultrazvučna liposukcija ostalih dijelova tijela – manja regija (2)1.85914.006,64
VASERlipo ultrazvučna liposukcija dodatne regije(3)1.1959.003,73
Operacija hernije (kila ili bruh)2.39018.007,46

Mali kirurški zahvati

ZahvatCijena (€)Cijena (kn)
Ekscizija madeža133 – 3991.002,09 – 3.006,27
Ekscizija madeža/tumora s rekonstrukcijom399 – 1.3283.006,27 – 10.005,82
Uklanjanje ksantelazme (jedna vjeđa)3322.501,45
Ekscizija ostalih promjena na koži199 – 7971.499,37 – 6.005,00
Kirurško uklanjanje tetovaža531 – 1.0624.000,82 – 8.001,64
Kirurška korekcija ožiljaka399 – 9303.006,27 – 7.007,09
Odstranjivanje uraslog nokta266 – 5312.004,18 – 4.000,82
Sindrom karpalnog kanala (cijena po ruci)797

6.005,00

Konzultacije

UslugaCijena (€)Cijena (kn)
Konzultacijski pregled sa specijalistom54406,86
Drugo mišljenje kirurga – konzultacijski pregled67504,81
Konzultacijski pregled s VECTRA 3D54406,86
Kontrola40301,38
PHD (patohistološka dijagnoza) – jedan uzorak80602,76
Imunohistokemijska analiza – jedan uzorak54406,86
Ekstirpacija tumora dojke107806,19
ONLINE konzultacije sa specijalistom (1)54406,86

Botox tretmani

1 Područje*160€ (1205,52 kn)
2 Područja*260€ (1958,97 kn)
3 Područja*330€ (2486,39 kn)
Dodatno malo područje**70€ (527,42 kn)

*Bore mrštilice, bore na čelu & bore smijalice oko očiju (Crow’s feet)
**Podizanje obrva (Brow lift), Gummy osmijeh, Dolje usmjereni kutovi usana, Naborana brada, Bore na nosu, Podizanje vrha nosa

Posebni Botox tretmani

Četvrtasta čeljust / Bruksizam330€ (2486,29 kn)
Turkey neck / Nefertiti podizanje kože vrata400€ (3013,8 kn)
Prekomjerno znojenje / Hiperhidroza400€ (3013,8 kn)
 

Dermalni fileri

Augmentacija usana 0.55ml210€ (1582,25 kn)
Augmentacija usana 1ml360€ (2712,42 kn)
Nazolabijalne linije 1ml360€ (2712,42 kn)
Marionetske linije 1ml360€ (2712,42 kn)
Augmentacija jagodica / obraza 1ml360€ (2712,42 kn)
Nekirurška korekcija nosa600€ (4520,7 kn)
Korekcija podočnjaka 1ml360€ (2712,42 kn)
Povećanje brade 1ml360€ (2712,42 kn)
Oblikovanje linije čeljusti 1ml360€ (2712,42 kn)
Popunjavanje pušačkih perioralnih linija 1ml360€ (2712,42 kn)
Pomlađivanje ruku Radiesse 1.5ml420€ (3164,49 kn)
Korekcija / Razgrađivanje filera (Hijaluronidaza)130€ (979,49 kn)
Profhilo (1 tretman – 2ml)270€ (2034,32 kn)
Profhilo (2 tretmana – 4ml )540€ (4068,63 kn)
Viscoderm Hydrobooster 1.1ml200€ (1506,9 kn)
Neauvia Hydro Deluxe skinbooster 2.5ml240€ (1808,28 kn)
Dermalni filer – 2ml660€ (4972,77 kn)
Dermalni filer – 3ml930€ (7007,09 kn)

Powered by Aestetica Web Design © 2024